instagramdan takip ettiği kızları sorucam?

8 aydır tanıştığım son 2 aydır sık sık görüştüğüm biri var ama bumble kullanıyor ve instagramdan her gün yeni kız takip ediyo cidden akıllı yakışıklı bi çocuk ama böyle bi sorun var. görüşmek istiyo yazıyo ediyo ve yanyanayken her şey çok güzel. bugün yşne görüşeceğiz ve ben instagramını yanında açıp tek tek takip ettiği kızları ona gösterip nedenini sorucam canıma tak etti artık sürekli mutlu umursamıyomuş gibi davranmaktan. kötü sonuçlanacağını da biliyorum bumbleı sileceksin bu kızları da yoksa ben yokum dicem. yapmalı mıyım bilmiyorum onu kaybetmekten korkuyorum ama canıma tak etti

1. tamam der devam eder. sizin 'ya be ya onlar' oyunuzla sizinle devam etmesini mi bekliyorsunuz? insanlar içinden geldiği gibi davanramaya devam eder. rahatsızlığınızı dile getirebilirsiniz evet de seçim yapmaya zorlamak aşırı çocukça bir şey.

11 mayıs 2021 18:09

2. Sonucu merak ediyorum

11 mayıs 2021 18:14

3. Süslü sadece takılıyorsunuz muhtemelen sevgili değilseniz ne sıfatla soracaksın bilemedim..

Seni hayatında önemli bir yere koymuş olsa arayışta olmazdı zaten. Sadece takip etmiyordur illa konusuyordur baskalarıyla

11 mayıs 2021 18:15

4. Benim erkek arkadaşım da böyle bu arada. Ama birini ekliyor 2 gün sonra siliyor falan. Yaptığım stalklarla kendisinden daha fazla bilgi ediniyorumdur kızlar hakkında hahah

11 mayıs 2021 18:16

5. Tamam diyip devam etsin ben bi oylama ya da oyun ne demeye çalıştıysanız onun peşinde değilim. Hiç anlamı olmayan tipleri takip ediyo sonra takibi bırakıyo benimle de iletişimi koparmıyo bi önemi varsa bişey yapar ya da yapmaz

11 mayıs 2021 18:16

6. süslü aynısını yaşıyorum. Hoşlandığım kişi her gün farklı kızları takip ediyordu. 3 kez görüştük, buluşmalarda gayet aklı başında, tatlı, oturaklı birisi ama sosyal medyada takip ettiği kızları falan görünce içime öküz oturuyordu. Aramızda hiçbir şey geçmedi, arkadaşça görüştük, hala konuşuyoruz ama flört gibi değiliz biz. Şahsen flört olsak bile böyle bir şeyi söylemeye utanırdım ben. Yaşınızı bilmiyorum ama aklı başında insanlarız yani. doğruyu yanlışı ayırt edebilir bence. Karşı tarafı sıkmamanız taraftarıyım hem de anladığım kadarıyla ortada ilişki bile yok şuan.

11 mayıs 2021 18:16

7. Anonim 6 ben de utanıyorum zaten sormaya ama uzun süredir böyle. Aramızdaki şey adı konmamış bir şey ama flörtüz işte. Buraya yazıyorum belki soramıycam onu da bilmiyorum çünkü bana da ayıp geliyo birinin instagramına bakmak stalklamak ama benimle ilgileniyosa madem benim de gördüğümü ne hissettiğimi bilsin çünkü ons hep umursamaz mutlu eğlenceli bi profil çizdim

11 mayıs 2021 18:21

8. Hic utanma valla, seni rahatsiz eden problemi çöz. Amacin ne? Eger hu kizlarla bir sey yasamak istiyorsan ben yokum deyip onume bakicam de. Tak tak konus yuzune.

Ben simdiye kadar kartlarımi hep acik oynadim, beni rahatsiz ediyorsa hic acimam soylerim. Aman darilmasin diye taviz verecek bir insan degilim. Hic de pisman olmadım suslu ckfjfkf ama bu konusmadan sorna ya ayrilacaksiniz tamamen ya da nurtopu gibi bir iliskiniz olacak bunu bilerek git

11 mayıs 2021 18:26

9. süslü çok haklısın yani ne diyebilirim ki, aynı durumu yaşadığım için seni anlayabiliyorum. Ama sen konuştuktan sonra "tamam sileceğim" falan dese bile gizli kapaklı olarak bu işleri yürütmeyeceğinin garantisi yok.

11 mayıs 2021 18:27

10. Zaten beklentim azaldığı için sormayı düşünüyorum inceldiği yerden kopsun bi yandan korkuyorum seviyorum onu ama sormam da lazım artık. Evrt belki bitecek ya da belki silecek kızları ve uygulamayı ama yine de güvenmeyeceğim ona benden gizli belki yapmaya devam edecek ama soğumaya başladım artık. kopacaksa böyle kopsun içimde kalmasın

11 mayıs 2021 18:32