instagramdan tanıştığınız birine güvenip flörtleşmeye başlayabiliyor musunuz yoksa herkese yazıyordur düşüncesi sizi soğutuyor mu?

kızlar açıkçası daha önce bana instagramdan yazanlara cevap bile vermiyordum herkese yazıyordur diye düşünüp fakat bu sefer bayadır tipini beğendiğim birisi yazdı ve kendisini çok hoş bulduğum için cevap verdim ancak instagramdan tanışmak istemesi beni kendisinden itiyor. siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? instagramdan tanıştığınız biriyle bir kahve içmeye gider misiniz mesela?

1. valla aynı işyerinde çalıştığım bir arkadaşım, önüne gelen her kıza bin tane mesaj atıyodu instagramdan artık hangisi düşerse diye, hatta tanışıp sevgili olduklarıda oldu. ama bunu hepsine yapıyordu yani öyle bir seçiciliği yoktu.

16 mayıs 2019 14:32

2. İnstagramdan nasıl tanışıyorsunuz kızlar ya? Bugüne kadar bir kişiden bile mesaj almadım. Almak veya tanışmak istediğimden değil ama merak ettim hepinizin profili açık mı? Benimki gizli ve bio kısmında da herhangi bir bilgi yok hakkımda.

16 mayıs 2019 14:34

3. Benim de hesabım gizli süslüm. Takip isteği atanların profilinde kendi üniveristem yazıyorsa kabul ediyorum onun dışında kabul etmiyorum. Kabul ettiklerim mesaj atıyor arada. Yoksa gizli hesaba profil fotosundan görüp yazmak çok olmuyor

16 mayıs 2019 14:59

4. Hmm anladım. Takip isteğini kastetmemiştim ben çok geliyor zaten ama tanımadıklarımı asla kabul etmiyorum. Ben direk görüp mesaj atıyorlar sanmıştım.

Bir de ben hiçbir sayfaya yorum vs yapmam. Sanırım daha çok yorumlardan görüp geliyorlar.

16 mayıs 2019 15:01

5. benim bir arkadaşım arkadaşlarının takip ettiği kişilere tek tek bakıp beğendiklerine mesaj atıyordu hatta bazen instagram'da bazı mekanları konumdan aratıp orada fotoğraf atan beğendiği kızlara da tek tek mesaj atıyordu yani aman keşfetimde çıktın ya da tesadüfen gördüm ilk defa böyle bir şey yapıyorum, başka kimseye yazmadım vs diyenlerin doğru söyleme ihtimali çok düşük

16 mayıs 2019 15:10

6. süslü 15-16 yaşından sonra internetten biriyle flörtleşmeye ben de çok uzak bakıp gelen mesajlara yanıt vermiyordum. hem çocuksu geliyor hem de dediğiniz gibi kim düşerse mantığı ile seçici olmadan mesaj atıyorlardır diye. ve de sosyal bir ortamda tanışma fırsatı yakaladığınız biri ile iletişimin ve hislerin daha güvenilir ve sağlam olduğunu düşünüyordum. gelin görün ki şu an birkaç aydır instagram'dan tanıştığım biri ile beraberim. aslında birbirimizi 6-7 yıldır hiç tanışıklık olmadan takip ediyorduk. yıllar önce de tanımadıklarımı sosyal medyadan temizlerken onun yaptığı paylaşımları eğlenceli ve zevki bana uyuyor diye takip etmeyi bırakmamıştım. sonra bana bunca sene sonra ilk defa mesaj attı ve konuşmaya başladık. sosyal çevremde bile bulamadığım incelikte ve birçok güzel özellikteki birini instagram'da tanışarak buldum diyebilirim. hala düşünce olarak soğuk geliyor instagram'dan tanışma fikri ama bu sanırım sizin nasıl biriyle tanıştığınıza bağlı. profilleri de biraz ipucu veriyor aslında. kimleri ve hangi hesapları takip ettikleri, ne kadar sıklıkla karşı cinsi takip etmeleri, nasıl paylaşımlarda bulundukları vs.

16 mayıs 2019 15:10

7. Ben birine istek yolladım uzaktan beğendiğim biriydi. Garip bir şekilde isteğimi bekletti ama kendisi beni takibe aldı. Sonra 2 ay sonra hadi dedim bir deneneyim , yaZdım bir iki cevap verdi yine kesildi. Birbirimizi takip ediyoruz ama yazmıyor. Anladım ki sosyal medyadan bana ekmek Yok. Ama bazıları buradan tanışıp evleniyor yani olabilir

16 mayıs 2019 15:35

8. ban arada tanimadigim kisilerden mesaj geliyor. cevap vermiyorum. bana durduk yere yazan herkese yazar. internet ustunden flortlesirken de baskalarina da yazdigi bilinciyle flortlesmek en dogrusu.

16 mayıs 2019 15:48

9. 1 yıldır sevgiliyiz. Karşındaki kişiye bağlı. Hareketlerinde en ufak bir dengesizlik hissetsem buluşmazdım bile. Şans işi.

16 mayıs 2019 17:42

10. Ben de erkek arkadasımı begendim ve ekledim instagramdan. Sonra o da ekledi beni.

Birkaç karşılıklı like’dan sonra story’sine cevap verdim. Öyle konusmaya basladık. Mayamız tuttu vatsap’a gectik. Derken, isyerlerimiz yakınmıs bir aksam bulustuk. Harika bi aksam geçirdik. Sonra tekrar bulustuk. Öpüştük o akşam. Sonra 1 sene manitacılık ardından istiklal marsı kapanış.

Yani olmaz olmaz demeyin, bulusabilirsiniz de ne kaybedeceksiniz. En kötü bi insan tanımıs oluyosunuz. İlla sevgili olarak değil arkadaslıkta kuran cok kisi var. Ben yanlıs bulmuyorum mobil çağdayiz.

17 mayıs 2019 01:25