internet üzerinden yeni birileriyle tanışmak istiyorum sizce hangi uygulamalar/ siteler bunun için daha uygun?

istediğim şey flört değil arkadaşlık. kız veya erkek olması önem arz etmiyor yani. korona sebebiyle dışarı çıkmıyorum, yeni insanlarla tanısamıyorum ve çok sıkılıyorum. arkadaş ilanlarında gördüğüm birkaç kişiye yazmıstım ama sanırım enerjimiz tutmadı çünkü konusmamız hiçbiriyle ilerlemedi.

1. makromusic ya da twitter açıp ortak beğenilere sahip olduğunuz insanları bulmak...

13 kasım 2020 14:02

2. Twitter en iyisi arkadaşlık için.

13 kasım 2020 14:25

3. Süslü ben 7 yıldan beri bir dizi film sitesinden tanıştığım 6 7 kişi ile hâlâ konuşuyorum, bu nedenle bu siteleri tavsiye ederim. O site kapandığı için şu an Twitterda gruptan konuşuyoruz. Sadece dizi film değil genel olarak her şeyden konuşuyoruz, yani illa belirli bir konu yok. Bazıları ile daha yakınım, hatta aynı şehirde olduklarının 2si ile yüz yüze de görüştüm. Özel hayatımızı da konuştuğum ve diğer sosyal ağlarda da ekleştiğim kişiler bunlar. Tanışma uygulamaları vs bana daha güvensiz geliyor hep. O nedenle forum tarzı yerler daha iyi bence.

13 kasım 2020 14:35

4. bildiğin başka forumlar var mı süslü?

13 kasım 2020 14:39

5. Slowly. Bir mektuplaşma uygulaması.

13 kasım 2020 16:46