istanbul'da iyi diş hekimi önerisi,lütfen yardimci olur musunuz ?

yakin zamanda iki dişim çekildi ve yüzümdeki şişlik devam ettiği için doktora gittim ve baska bir dişimin daha cekilmesi gerekebileceğini söyledi.daha 17 yasindayim bircok disimde dolgu ve kanal tedavisi var,yapilan dişlerim tekrar çürümeye başladi.her gittigim doktor bir onceki dişçide yapilan tedavinin eksik yapildigini soyluyor.agzimda sağlam diş kalmadi resmen.zaten bu yil sinav senem,surekli diş çekirtirme,yanlis tedavi gibi seyleri düşünmeye ve zaman harcamaya vaktim yok.şuanki doktorum da iyi degil.istanbul da bildiginiz iyi doktor var mi?onerilen nereye gittiysem dişlerim daha da kötü oldu.iyi olduğu bilinen diş hekimleri var mi? avrupa yakasinda olsa daha iyi ama  cok iyiyse karsiya da gidebilirim.

1. Merhaba Mecidiyeköy deki hospitadent i denediniz mi acaba?

27 ağustos 2018 13:33

2. Immisotzi etiketleyemiyorum kusura bakmayin.

Hic gitmedim oraya.iyi oldugu bilinen bir yer mi yoksa sizin memnun kaldiginiz bir yer mi acaba? Hastaneler hakkinda bilgim yok maalesef.simdiye kadar hep cevremde onerilen yerlere gittim.

27 ağustos 2018 13:39

3. Yeditepe üniversitesi diş Hastanesi nin iyi olduğunu biliyorum. Prof tarzı hocalara gitmeye çalışın. Henüz yaşınız çok çok genç. 23 yaşımda yanlış tedaviden dolayı dişim çekime gitmek zorunda kalmıştım, kurtarmak için 6 doktor gezmiştim. Dişlerinizden çabuk vazgeçmeyin lütfen kurtarmaya çalışın. Geçmiş olsun.

27 ağustos 2018 13:45

4. Ataşehir diş hastanesinde çene cerrahı emre hoca var. Beni acısız kurtaran odur.

27 ağustos 2018 14:50

5. Merhaba süslü, Nişantaşında Cem Baysal’ı öneririm. Daha iyisini görmedim. 20 yaş dişimi 10 saniyede çekti ben ne olduğunu anlamadan

27 ağustos 2018 14:50

6. Beşiktaş (Balmumcu) Dentalis - Serkan Şahiner

27 ağustos 2018 19:36

7. bakırköy ruh ve sinirdeki hakan özenç. bende sizin gibiydim, dişlerimde hep sorun vardı ancak bu doktor düzeltebildi. özelde şuana kadar döktüğüm paralara acıdım. annemin dişleride törpülenip yapıldı ve şuana kadar gördüğüm en iyisi. cidden ona gidin, asla pişman olmazsınızç

27 ağustos 2018 21:51

8. Erenköyde Osman Kağnıcı. Kendisi her zaman dişleri kurtarmaya yönelik çalışır, çekmemek için uğraşır. Babamın dişleri de çok kötüymüş gençken şimdi hiçbir problemi yok.

28 ağustos 2018 08:01

9. bakırköy doktor sadık yılmaz, tavsiye ederim. meydana yakın.

28 ağustos 2018 17:16

10. herkese teşekkür ederim.araştırıp ailemle konuştuktan sonra kimlere gideceğime karar veririm.umarım bu sefer en doğru çözümü bulurum.

28 ağustos 2018 21:41