istanbulda devlet hastanesinde cildiye doktoru öneriniz var mııı?

merhaba süslüler, maalesef yıllardır sivilcelerden muzdaribim. birkaç dokta gittim, hepsi kremlerle geçiştirdi ama en sonda da yine sivilcelerim her seferinde daha da çok olmak üzere çıktı.yakın zamanda melahat öz ve herman mayıslıoğluna gittim. ikiside kremlerle beni geçiştirdi, kremler 1-2 ay iyi sonuç verdi, yeniden tekrarladı. bu sefer ki en kötüsü, boynumda, favorilerimde, kaşlarımda, göğsümün üst kısmında ve özellikle yüzümde he bir de saçlarımın dibinde ağrılı sivilceler var. ben artık bunun nedeninin başka bir şey olduğunu düşünmeye başladım. sivilcelerin çoğu çene ve etrafında. bugün herman mayısoğlu ile görüşmeye gittim sadece danışmak için, ama kayıt açmadan bakamayacağını söylediler. muayene ücreti 120 tl, melahat hanımın 90 tlydi en son. arkadaşımın önerisiyle esra azmanın kliniği aradım 150 tl bayramdan sonra 200 tl olucak dediler. bu fiyatlar artık benim için çok uçuk. önceden gözden çıkarabiliyordum ama şimdi krem verip gönderdikleri için değmediğini düşünüyorum. bende bebek poposu bir cilt istiyorum. izlere de razıyım hatta, çıkmasın şu illetler yeter. çok uzattım ama sizden istanbulda devlet hastanesinde önerebileceğiniz iyi bir cildiye var mı???

1. teşekkürler evet baktım ama muayene ücreti onunda pahalı maalesef

2 nisan 2018 22:46

2. haydarpaşa numunede şirin pekcan’ın adını duydum iyi bir doktor olarak, ilgi anlamında özellikle ama genelde egzama içindi bunlar ama tavsiyemi bırakmış olayım😊

3 nisan 2018 00:00

3. (yazar: fleurdelys ) teşekkür ederim öneriniz için mutlaka bakacağım :)

3 nisan 2018 00:20

4. (yazar: sudamlasii) önce roaccutane dedi zaten ama demir değerim düşük çıktığı için vermedi ve sivilcelerimin demir eksikliğinden dolayı olduğunu söyledi,ilk başta demir ilacı ve kremlerle güzel sonuç aldım ama sürekli tekrarladı. herman mayısoğluma gittiğimde ise demir eksikliğinden sivilce çıkmaz vs dedi ve melahat hanıma hiç ulaşamıyordum, verdiği temizleme jeli yüzümü fena halde yakıyordu aradığımda geri dönücek dediklerinde hiç dönmediler. belki tekrar iletişime geçmeyi deneyebilirim.

3 nisan 2018 00:27

5. Lepra hastanesine gidebilirsiniz randevu bulursanız.

3 nisan 2018 01:54

6. teşekkürler bakıyorum hemen :)

3 nisan 2018 02:05

7. Baltalimanı kemik hastanesinde Melda koyuncu var. Tuhaf bir doktor ama benim çevremde, ben de dahil olmak üzere, giden herkes memnun kaldı. Sizinki kadar ciddi şikayetlerimiz yoktu ama bir şansınızı deneyin derim.

3 nisan 2018 18:22

8. teşekkür ederim, araştıracağım :)

3 nisan 2018 18:28