istanbulda uygun fiyatlı mobilya ve beyaz eşya alışverişi ?

süslüler selam. tek kişilik ev düzeceğim. totalde 10-15 bin tl’ye tüm evi döşemek istiyorum. uygun fiyatlı eşya nereden bulabilirim? ikea bile pahalı artık, vivense ile ilgili çok fazla kötü yorum var. hem mobilya hem beyaz eşya için öneride bulunabilir misiniz? temiz ikinci el de kabulum. teşekkürler.

1. Süslücüm ikea hiç bir zaman ucuz olmadi ki ;)

3 ay önce çamaşır makinem bozuldu. Servis 750 tl isteyince eeeh deyip yorumları okuya okuya 5 kg lik altus çamaşır makinesi aldım. Önce gözüme çok küçük geldi ama yıkama performansı çok çok yüksek. Ben indirimdir puandır kovalayıp 1690 a almıştım. Bir de pafu diye bir markanın çok acil zamanda yatak olarak da kullanılabilecek nitta serisinden bir kanepe aldım. Ucuz, hafif ve pofuduk.. onu da trendyoldan 599 a almıştım su an 700 civarı, bir ıkili bir de tekli daha alacağız eski koltukların yerine. Cunku orada uyumayi cok sevdim ve misafirlerim gelince kanepe kapmaca oynuyoruz aşırı rahat. Son zamanlarda bir de kzy mobilya diye bir yerden yine Trendyol üzerinden 3 lü kitaplık aldım o da indirim kupon bonus derken 235 liraya denk geldi. Hepsinden çok memnunum.

26 haziran 2021 23:56

2. Süslüm çook teşekkürler <3