itü iç mimarlık mı eskişehir/akdeniz mimarlık mı?

1. İş olanağı olarak iç mimarlık az :/ o yüzden aradayım

7 mart 2019 22:28

2. tabii ki itü

8 mart 2019 01:15

3. Her yönden kesinlikle itü,gelirseniz eger size nasil kapilar acildigini goreceksiniz

8 mart 2019 01:22

4. Süslü itü iç mimarlıkta mısın?

8 mart 2019 02:42

5. Süslüler bu arada 22 yaşındayım geç mezun olmak istemiyorum ama İTÜlü herkes 7 seneyi göze al diyor

8 mart 2019 03:48

6. yok süslü itüdeyim yine ama başka bölümdenim ama mimarlık fakültesinde çok arkadaşım var onların hayatını da görüyorum. bence gözünü başlamadan korkutma kesin uzar diye.uzarsa da uzar ama bu sürede staj vs deneyimlerini katar mezun olunca yoluna devam edersin isteyince çözüm çok..

8 mart 2019 11:01

7. süslü yakın arkadaşlarım iç mimar ama işsizler uzun yıllardır. maaş vs zaten yerlerde. aslında bölümle alakalı bir şey okudum geçiş yapacağım böyle şeyleri görünce ytü işletme/ iktisat vs okumak iç mimarlıktan daha mı iyi acaba diye düşünüyorum. arkadaşların memnunlar mı peki

8 mart 2019 11:11

8. okurken staj yapıp staj yaptığı yerde kalanlar var,diğerleri de başvurular yapıp buldular süslüm çok geçmeden. ama sektör olarak maaş beklentin olmasın evet ilk yıllarda komik paralar alıyorlar.tamamen istemeden okunacak bölüm değil bence çok iyi düşünüp karar vermeni tavsiye ederim.sabahlara kadar oturup proje yapman gerekecek içinde biraz tereddüt varsa yazma bence

8 mart 2019 11:42

9. Merhaba ic mimarlik okuyorum ben. Size tavsiyem eger baska bir bolumle arasinda kaldiginiz bir tercihse ic mimarlik, okumamaniz. Mimarlik olsa bile ki cok yakin disiplinler aslinda. Hele ki isletme vs ile. Gercekten cok yorucu bir surec. Zaman zaman tatmin edici olurken zaman zaman birakip gitmek istiyorsunuz ki ben cok cok isteyerek girdim. Okul icinse tavsiyem hocalarinin islerine bakmaniz nerelerde calismis vs. Bir de okulun teknik imkanlarini arastirmaniz atolyeler atolyedeki aletler gibi. Itu ismi olan onemli bir okul gercekten ama onemli olan sizin kendinize neler katabileceginiz. Ayrica ders iceriklerine bakip yonelmek istediginiz alana gore secebilirsiniz. Bazi okullar teknige onem verirken bazilari tasarim agirlikli olur gibi soylemek istedigim sey

8 mart 2019 12:10

10. süslü iç mimarlık seçersem akademi düşünüyorum aslında. bir de iki yıl bu bölümle ilgili okudum az çok biliyorum şu an sınava hazırlanma sürecindeyim meslekten uzak olduğum için soğudum. mezun olduktan sonrası için bir planın var mı süslü

8 mart 2019 12:48