iyi bir eğitim aldım güzel de bir kariyer yaptım ama ruhum varoş muhabbetlere hasret?

kalburüstü bir lisede burslu aynı şekilde üniversiteyi de burslu bitirdim. işim gereği türkiye'de kaymak tabaka denilen insanlarla çalışıyorum ve yaşıyorum. ki tahminimce hiç biri dar boğazlı bir aileden gelmemiştir. ama benim istedihim ortam bu değil. istediğim ortam ev hanımı annemin arkadaşları ile yaptığı gunler. el işi yaparken yapılan dedikodulat ne bileyim her sesin birbirinr karışması. pahalı mekanlara kafelerw gidip öyle avel avel durmak valkahi beni bayıyor ya. iki gün önce cok güzel bir pasta yaptım, yanına cayimi demledim. aldım yanıma da kanaviçe mi dedim arkadaş eksik telden baktım tarandım o anima benimle eslik edecek kafadan bir arkadaş bulamadım. ki arkadaşlarımı da severim. ne demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum ama anlamissinizdir umarım. var mı benim gibi olan?muhabbet etmelik arkadaş sıkıntısı, bol kadınlı ortam sıkıntısı çeken? evet derdim de bu yani. evet biliyorum biliyorum derdini sevmelik :( :( not:varos kelimesi kötü anlamda kullanilmamis ve de zihnimde oyke yer etmemektedir

1. Benim bi arkadaşım da böyleydi ya eee okuyordu. Hemşireliğin ortamına özeniyorum falan diyordu o aklıma geldi. Yok mu komşu kızı falan?

7 eylül 2020 19:21

2. Okurken vallahi ben yazdım sandım..... asla yalnız değilsin, birebir iç sesimsin. Ben bu isteği bastırmak için bazen çayımı kekimi alıp yaprak dökümü izliyorum milyonuncu kez....

7 eylül 2020 19:24

3. Abow karışacak buralar ben yerim alayım de hagchdc

7 eylül 2020 19:26

4. Anon 1 komşularim yok maalesef. Var da tanımıyorum en fazla merhaba merhaba

Anon 2 yalnız olmamam sevindirdi açıkçası: -/ yaprak dökümü hic izlemedim tavsiye ediyor musunuz?

Anon 3 niye ortalık karışsın? Dümdüz soru

7 eylül 2020 19:32

5. Anon 4 ahahah ben öyle büyüdüm açıkçası :d 60 yaşındaki halime teyzenin cinsel hayatina dair konusmalari duymak her ne kadar travmatik bir etki yaratsa da güzeldi yani

7 eylül 2020 19:34

6. ay süslü yalnız değilsin. toplanıp çay ve kısır eşliğinde falanca filanca ne yapmış diye boş muhabbet yapıp, hayattan dert yanıp, bel altı fıkra anlatıp örgü örebileceğim bir kadın topluluğu istiyorum ben de... fasulye ayıklama, mantı açma, dikiş dikme vs. de olur etkinlik olarak. (gizlinot: swh) çok sıkıldım kurumsal hayattan, sürekli kibar olup hislerimi bastırmaktan... bazen sadece tek derdim güne giderken götüreceğim kek neden az kabardı olsun istiyorum.

7 eylül 2020 19:40

7. Bahsettiğiniz ortamı evlenip küçük bir ile yerleşerek sağlayabilirsiniz. Burada party girl olan herkes evlenip çok alakasız ufak şehirlere gitti ve bahsettiğiniz profile büründü. Çok da mutlular bir yandan çocuk büyütüyorlar diğer yandan gün yapıp eğleniyorlar

7 eylül 2020 19:43

8. Anon 6 meslegimi soylemeyeyim taninma ihtimali için. Ama lise italyan üniversite bilkent.

Anon 4 işte ben onun daha modern, rahat versiyonunu istiyorum ya. Pasta yiyip çay icmelik, birlikte örgü örüp dedikodu yapmalık, memeli kadınlar aranmaktadir :( :( yok yani öyle bir arkadaş grubumum. Bazen düşünüyorum da annem kesinlikle bende daha çok sosyal ve arkadaşa sahip

7 eylül 2020 19:44

9. Anon 7 aynen öyle çok güzel demissin. Tam da bunu istiyorum. Geçen evreseye gittim koy kadınları toplanıp kahkahalar içinde erişte kesiyorlardı. Vallahi özendim ya bana da salvar verin diyesim geldi. Ombenim hayattan beklentim gün geçtikçe değişiyor: -/

7 eylül 2020 19:47

10. benim de öyle süslü valla. henüz 20lerin başındayım ama yıldım ve bıktım resmen. hayattan beklentilerim doğallık ve samimiyet artık.. umarım aradığımızı buluruz bir gün.

7 eylül 2020 19:53