izlediğiniz en iyi oyuncular kimler?

tiyatro özelinde sormak istiyordum ama sinema-tv-tiyatro farketmeksizin yanıtlarınızı okumak isterim. şener şen, haluk bilginer falan demeyin ama :dd şurada izledim, şöyleydi böyleydi gibi spesifik bi şeyler anlatmanızı rica ediyorum gidip o kısımları izleyebilmek için.

1. nihal yalçın-antabus oyunu, nezaket erden- dirmit oyunu. dikkatim bir dakika bile dağılmadan izledim her ikisini de.

1 aralık 2023 18:20

2. Erdal besikcioglu ve bir delinin hatira defteri klasiktir zaten ama kendisinin oynadigi her seyi izleyebilirim. Turkiye'de en sevdigim oyunculardan biri.

Serkan keskin' de uzuh yillardir hayranimdir. Tiyatroda da cimri oyununda izledim muthisti.

1 aralık 2023 18:24

3. Salih bademci, özge prinçci, pınar deniz

1 aralık 2023 18:24

4. böyle şeylerin gurusu değilim, çok değerli oyuncular ve tiyatrocuları az çok hepimiz kestiriyoruz da(haluk bilginer mesela) son zamanlarda tv dizisinde pınar denizin ceylin rolü, özellikle kızının kaçırıldığı, bulunduğu bölümler. pınar deniz bana bir itici geliyor ama oyunculuğu çok hoşuma gidiyor açıkçası.

1 aralık 2023 18:59

5. Esra bezen bilgin, Erdal beşikçioğlu/elvin beşikçioğlu, Bülent emin yarar

1 aralık 2023 19:37

6. genco erkal da inanılmaz bir oyuncu, yaşına rağmen o kadar enerjik sergiliyor ki performansını, onu izlemek ayrı bir keyif veriyor. uğur polatı ben ruhi bey nasılım da izlemiştim yıllar önce o da harikaydı. yeditepe istanbuldaki Ali rolünü de çok seviyorum.

1 aralık 2023 19:55

7. ben en kötüsünü söyleyeyim: melis birkan. bu hanımefendi kimin torpillisiyse kadıköydeki moda sahnesinin tüm oyunlarına çökmüş durumda. sırf bu kadın yüzünden bir tiyatro oyununa bilet alırken ilk baktığım şey oyuncu kadrosu oldu. oyunculuk berbat, sahnedeki jestler berbat, ses kullanımı berbat. sanki dizi çekiyor da  tepesinde mikrofon varmış gibi mıymıymıy ağzının içine içine konuşuyor. azıcık arkada oturuyorsanız dediklerini anlamak mümkün değil.

geçen sene bir oyununa gittim yanlışlıkla. caner cindorukla birlikte oynuyorlardı. caner ne kadar başarılıysa melis bir o kadar kötüydü. hayatımda ilk kez bir oyunun yarısında çıkmak istedim. kötü oyunculuğa dizide filmde katlanılıyor da tiyatro sahnesinde hiç çekilmiyor

1 aralık 2023 20:36

8. Demet evgar. hedda gabler'de izleyip bayılmıştım. Harika bir oyuncu gerçekten.

2 aralık 2023 11:45