izmir bostanlıda kuaför önerisi?

merhaba süslüler, izmir'e yeni geldim ve hiç kuaför bilmiyorum, kafama göre de gidip deneye yanıla pişman olmak istemiyorum. var mı bostanlı, karşıyaka civarlarında kesimini ve boyasını beğendiğiniz önerdiğiniz kuaförler? lütfen yardımcı olur musunuz? instagramdan arattım ama işe boya girince insan cidden emin olamıyor. teşekkürler

1. Mesela burayı buldum, iyi midir ama bilmiyorum https://instagram.com/gala_oguzcan_sahin_?igshid=YmMyMTA2M2Y=

30 eylül 2022 08:45

2. Benim kesim için gittiğim bir yer var öyle şaşalı ve pahalı değil. İşlemlere bir çuval para alan yerler var bostanlida ve saçlarımın içine ettiler. Boya yaptırmadım o konuda bir şey söyleyemem ama kesim için suat kuaför başarılı aksoy'da.

30 eylül 2022 10:14

3. serdar yıldız'ı öneririm. bayraklı şubesine gittim senelerce, sanırım bostanlı'ya da şube açmış. izmir dışında yaşadığım için gidemiyorum bu arada, izmir'de yaşasam yine serdar bey'i tercih ederdim. düğün saç makyajımda da oraya gitmiştim.

30 eylül 2022 11:12

4. The most kötüdür demeye geldim süslü adına aldanma saçlarım yandı

30 eylül 2022 14:30

5. Ben de bu soruyu sormayı düşünüyordum. Saça kuaför ve ordan ayrılıp kendi yerini açan balyage hair hakkında bir bilginiz var mı kızlar?

30 eylül 2022 23:29

6. Teşekkürler yanıt veren herkese :)

1 ekim 2022 08:24

7. Serdar yıldız in Bostanlı şubesinden aldım simdi randevu, teşekkürler önerin için tekrar süslücüm.

1 ekim 2022 10:25