izmir'de lazer epilasyon yeri ve yöntem önerisi?

selam süslüler, ben kıl konusunda master degree ünvanı almış, maymun-evrim ilişkisinin canlı kanıtı olan biriyim. yıllardan beri de yaz hariç jiletle yoldaş oldum. aşırı kıllı olmamın sebebi hormonsal değil müthiş genetiğimmiş ona da ayrı bir yerde ağıt yakıyorum. aslında en öncelikli yer genital olmasına rağmen ben ufak ufak başlamak adına koltuk altıyla başlayayım diye düşünüyorum. lazerin bir sürü çeşiti var, kimisi paket kimisi ayrı ayrı alıyor, bazıları seans bazıları bitene kadar ücreti ödüyor falan. sizin izmir'de memnun kaldığınız, temizliğine güvendiğiniz, samimiyetine, başarısında güvendiğiniz yerler var mı? alex, diot, buz hangisi sert kıllar için en etkili çözüm olur. yardımlarınızı bekliyorum.

1. ben size anti öneride bulunacagim sonuçta nereye gidilmemesi gerektiğini bilmek de bir şeydir. karşıyaka'daysanız elis güzelliğe gitmeyiniz. herkese duyurulur.

8 ocak 2019 01:37

2. Alsancak gazi ilkokulunun karsisinda mediderm var. Kesinlikle orayi öneririm. Yıllar önce 12 seans bitene paket alex aldigim bir yerden memnun kalmamam sonucu orayla tanistim. Zaten o kötü yer kapandı. Çok tüylü olmamama rağmen diğer yer pek etki etmemişti. Sonra bir arkadaşim tavsiyesiyle mediderm e gittim. Her gittigimde para ödedim ve kontrol seansi da yaptilar her zaman ücretsiz olarak. 6. Seanstan sonra mı ne fiyatta yariya düştü. Bazı bölgelerimde hiç kalmadı. Bazı bölgelerde ise yılda 1 kere keyfi gidiyorum. Her yil cihazlari yenileniyor ve bakimlarini yaptiriyorlar. Herkese tavsiye ederim.

8 ocak 2019 10:51

3. bornova'da yaşam kliniğe gitmiştim ben memnun kalmıştım