janset niye patates oldu? hande ataizi hala taş?

yani aynı dönemin yıldızları ama hande ataizi hala ateş ediyor janset bildiğin patatese dönmüş hem yüzü hem vücudu. aralarında 2 yaş var. ki zamanında janset daha bile güzeldi boylu posluydu. çerkesler sonradan patates mi oluyor anlamadım.

1. Biri kendine bakmış diğeri bakmamış bu kadar basit olayı nasıl çerkesliğe getirdiniz?

24 ocak 2022 19:16

2. Belki Yaşlanmayı dert etmedi. Daha Rock'n Roll bir tarzı var. Belki hayatı hızlı yaşadı. Bilemeyiz ki. Çerkeslerle ilgili bir durum olmadığına eminim ama :d bir de kamera kusurları ön plana çıkarıyor gerçek hayatta hala çok beğenilen bir kadındır diye düşünüyorum.

24 ocak 2022 19:24

3. Ss kesin erkek hicbir kadın bakımsızlıgı patates olmak diye tanımlamaz

24 ocak 2022 19:29

4. Hande hala ekran önünde olduğu için bakımlara estetiklere vs. devam ediyordur o yüzden hala taş. Zaten bence Hande'nin yüzü çok genç dururken boyun ve gerdan bölgesinden ileri yaşını belli ediyor.

24 ocak 2022 19:31

5. Estetik yaptırmayı tercih etmediği için sana 'patates' gelmiştir. Umarım salaklığın için çabalamak yerine bir gün beynin için çabalarsın. Kıps kıps

24 ocak 2022 19:37

6. Janset hic bir zaman hande ataizi gibi guzelligi ile one cikan biri olmadi ki ne alaka elma ile armutu kiyaslamissiniz. Bu arada guzel degil demek istemiyorum cok da guzel bir kadin ama yani hande ataizi ilk ciktigi andan itibaren hep estetikleriyle vs gundeme gelen bir isim. Janset'in hic o taraklarda bezi yok. Su anda da yasini gosteren guzel, saglikli bir kadin. Oyle patateslik bir durumu yok.

24 ocak 2022 19:45

7. hiç bir kadına patates denir mi saçmalamayın, ayrıca kadın yaşına göre gayet güzel çıkın dışarıda 50 yaşında kadınlara bir bakın, iyi bir örnek bulup herkesi onla kıyaslamak yanlış. kimsenin de kimseye yaşlanmama borcu yok doğrusu, isteyen estetik yaptırır isteyen hiçbir şey yaptırmaz doğal haline bırakır.

24 ocak 2022 19:46

8. Bu arada janset in Instagram'ına baktım da Dudakları incecik burnu falan da kendinin belli. Yüzünde hiç işlem yok galiba. Kamerayı yüzüne dayayıp bir sürü fotoğraf çekinmiş :d filtre falan da yok. Böyle bakınca kadını daha bir beğendim.

24 ocak 2022 20:00

9. Ooffff git kendini davul gibi gerdir o zaman, seni bekliyor estetikciler. Valla janset olsam kendime patates denmesine bu kadar uzulmezdim ya. Janset bu ya. magazini, estetik manyakligini ona da yapamazsin yani. Kadin normal yas almış, derdi kaz ayaklari susu busu olmamis. Belki kitap okumustur, yeni ulkeler gormustur, film izlemiştir, calismistir, üretmiştir, insanlara canlilara faydasi dokunan isler yapmıştır bu sure zarfinda ve kırışıklıklarını takmamıştır? Bunlari hande de yaomis olabilir ama kisisel tercih olarak estetil de yaptirmis olabilir. Bunlar tamamen kisisel şeyler ve oldugu gibi olmak isteyen gorunce zombi gormus gibi tepki vermekten vazgecin artik. Bunsorunun estetikli estetiksiz kavgasi icin troll oldugunu düşünüyorum ve bu sekilde insanlarin algılarını iyice bozuyorsunuz. Yeter ya çok sıkıcısınız ve terbiye yoksunu. Ya bu sozkukteki bu yuzeysellikten kusucam artik yas ortalmasi kacccccccc🤢🤮

24 ocak 2022 20:08

10. soru çerkes kaosu çıkarmak için sorulmuş, janset bahane