jilet bacak kesiği

Kızlar merhaba, ben bacaklarımı ilk epilasyonla aldım ama bende normalde de batık olduğu için çok fazla batık oldu, jilete geçtim bu sefer. Gillette venüs kullanıyorum ama ger seferinde çok dikkat etmeme rağmen bacaklarımı hep kesiyorum. Üstelik venüs kılları tam kesmiyor. Lazere yaz sonu başlamayı düşünüyorum yıl sonlarına doğru. Ne yapabilirim bu durumda ( traş köpüğü kullandım ama sonuç yine aynı) neden olabilir sizce erkekler için olan jiletlerden mi almalıyım? Hunharca da bastırmıyorum jileti size bir danışmak istedim

1. ben saç kremi kullanıyorum daha kaygan yapıyor ve kesik riskini azaltıyor

22 nisan 2017 16:22

2. tıraş köpüğü, bebek şampuanı hiçbiri yoksa sadece saç kremiyle iyice kremleyerek mutlaka kaygan bir ortam yaratın. bir de tutuş şekliniz de çok önemli. jileti eğik tutarak yavaş ama tek seferde kaldırarak kullanmayı deneyin bir de .o şekilde kesme ihtimalini en aza indirebilirsiniz.

22 nisan 2017 16:40

3. Kızlar ben de bir soru sorabilir miyim ? Genital bölgede kayganlığı ne ile sağlayabilirim ? Lazer sonrası jilet kullanmam gerekiyor. Bugün gillette venus riviera aldım. Görevli kendinden jelli dese de pek tatmin olamadım. Florasını bozmadan genital bölgeyi nasıl kaygan hale getiriyorsunuz ? (yazar: tatar ) (yazar: nilll ) (yazar: balahatun )

22 nisan 2017 18:04

4. Dik tutuyorum sanırım bıçağı farkında olmadan. Hiç dikkat etmemiştim bi sonraki sefere erkek bıçağı alıp eğik deneyeceğim. Hepinize çok teşekkür ederim^^ <3

22 nisan 2017 18:13

5. tıraş için kullanılan ürünler kayganlık veriyor zaten önceden biraz suyla da ıslatırsanız bir problem olmaz. kendinden jelli derken ekstra ürüne gerek yok aslında ama endişe ederseniz dediğim gibi de yapabilirsiniz tabii. daha detaylı bir şey sormak istiyorsanız mesaj atabilirsiniz de.

22 nisan 2017 18:15

6. saç kremi sürmeyin komedona sebep oluyor