justin bieber’in hailey baldwini sevmemesi hakkında?

selenayı da sevmedi. yorum alalım.

1. Yok seviyor

5 eylül 2022 22:20

2. Bence seviyor. Kötü zamanlarında hep Hailey onun yanında oldu. Onu hep sevdi, kolladı.

En çok Hailey babasını tebrik ediyorum. Gitti kızını tanıştırdı Justinle. Bizimki olsa hayatta böyle bişey yapmaz. Lan ben g****mıyım der asdgg. Neyse ben onları birbirine yakıştırıyorum.

5 eylül 2022 22:21

3. bende haileyi sevdiğini düşünüyorum selenayı sevmedi ama ona katılıyorum

5 eylül 2022 22:21

4. Seviyor ama aşk gibi değil minnet gibi. Hayatınızın zor zamanlarında sizin yanınızda koşulsuz şartsız duran, üstüne de güzel ve popüler her dediğinize he diyen bir kadını yanında tutacak tabii ki. Narsistler fedakar insanları sever ve hep yanında tutar.

5 eylül 2022 22:22

5. Selena hakkında bir kaç şey demek istiyorum. İkiside birbirini sevmedi. Reklam işbirliğiyle bir celebrity ilişkisi yaratıldı. Selena çok sorumsuz biri bence. Ailesi üstünde durmasa lise bile bitiremez. Büyümüşte küçülmüş tavırları çok rahatsız ediyor. Çok drama queen. Bence Bencil biri. Kankisi ona böbreğini verdi. O olsa asla vermezdi. Hala birinin böbreğini alıp, hasta olmasına rağmen içmesi bunu göstermesi ve bunu görüldüğü halde sevilmesi bana garip geliyor.

5 eylül 2022 22:26

6. Justin narsist biri değil. Aksine çok duygusal biri. Hatta saf bile diyebilirim. Justinle işte kaç çocuğun olmasını istersin sorusuna, ona Hailey karar verebilir, onun vücudu onun kararı önemlidir gibi cevap vermiş biri.

5 eylül 2022 22:28

7. aşk değil acıma.

5 eylül 2022 22:29

8. hailey kesinlikle seviyor jb platonic askıymıs zaten ama justin drug abuse olaylarıyla gündemken evlendiler bence evlendi ve hailey'den gördügü destek iyi ama asssssla aşık değil selena gomeze bile daha aşıktı

5 eylül 2022 22:38

9. Ayy A2 bu yaşta bile Justini deli gibi savunup selenaya gömmen. Tamam belki narsist değildir narsistik davranışları olsa da ama duygusal şu bu diye bu kadar savunma. Bu insanların prı dikkatli yapılıyor istediği imajı verebilir. Ancak geçenlerde çıkan ve haileye kaba davrandığı birçok anının birleşimi videodan sonra ben duygusal falan demezdim.

5 eylül 2022 22:48

10. hailey'e neden acısın Justin? Sözüm sana değil ss ama bu hailey haterı insanları çok ezik buluyorum, neyi ispatmaya çalışıyorlar yok onu sevmiyormuş yok Selena daha özelmiş Justin için. Bu kıza karşı olan nefreti anlamıyorum yani

5 eylül 2022 23:05