küçük meme seven erkek de var mıdır?

valla özgüvenimi düşürüyor bu iş süslüler, başlık saçma olmuş olabilir kusura bakmayın, tecrübeleriniz falan varsa dinlemek istedim.

1. Olmaz olur mu yav. Ben de a cup sütyen kullanıyorum. Eşim memnun gayet 😊

29 nisan 2018 09:04

2. Eski erkek arkadaşım (sanırım beni üzmemek için) küçük sevdiğini söylerdi ama birkaç kere laf arasında biraz büyük olsaydı falan diye ağzından kaçırıp gevelediği olmuştu 😕 Ben pek inanmıyorum yani küçük memenin sevilebileceğine , ya da benim kendimi sevmememle de alakalı olabilir emin değilim 🤷🏻‍♀️

29 nisan 2018 10:23

3. Var tabiki . Eski sevgilim küçük göğüs hastasıydı. Miranda kerr e bayılırdı . Sonra doğurup göğüsleri dolgunlastiginda soğumuştu ondan absbsb

29 nisan 2018 13:02

4. ben size şöyle sorayım; bir kadını sırf göğüsleri büyük diye stoya'ya (misal) tercih edecek bir erkek var mıdır? güzellik bir bütündür.

uzun, ince, düzgün bacak, sıkı ve çıkık kalça, ince bel, büyük ve dik göğüs, küçük burun, dolgun dudak, uzun boy vs vs hiçbir kadın bunların hepsine aynı anda sahip olamaz zaten. hepsinin ayrı ayrı meraklısı var merak etmeyin.

29 nisan 2018 14:40

5. varsa da hiç bana denk gelmedi

29 nisan 2018 14:41

6. benim bu zamana kadar birlikte olduğum erkekler maksimum orta büyüklükte sevdiğini söyledi. daha büyük olunca otomatik olarak sarkma ve kadını yaşlı gösterme durumu da çıkıyor. bir tanesi yaşlı kadın göğüsleri gibi geliyor bana demişti hatta :D

29 nisan 2018 14:42

7. Allahım nolur olsun öyle bir şey, belki büyür diye adaçayı içmekten gözümün feri gitti çünkü :d çare ameliyat ya süslüm seni çok iyi anlıyorum ama olmuyorsa da olmuyor yani paşa keyifleri bilir sağlıklı olalım yeter

29 nisan 2018 15:07

8. benim çok yakın erkek bir arkadaşım büyük meme hiç sevmezdi, yani var. her türlü tarzın, vücut şeklinin kendine göre seveni tabii ki var.

29 nisan 2018 18:43

9. benim esim minnak memelerimi cok seksi buldugunu soyler. rahat olun her sey meme degil.

29 nisan 2018 22:28

10. erkekler genel olarak meme sever. büyük olanlara içgüdüsel olarak gözleri bi kayar falan da bariz bir şekil bozukluğu olmadığı sürece büyük olmuş küçük olmuş pek önemli değil. büyük memenin dekoltesi birazcık afallatır karşı tarafı ama tamamen içgüdüsel yani ben de bakıyorum kadın halimle:D

30 nisan 2018 00:29