kılcal damarlı süslüler, yüz bakımında hangi ürünleri önerirsiniz?

doktor bana pharma ile başlayan bir marka önermişti ancak onu bulamıyorum her yerde satılmıyor. siz neler kullanıyorsunuz, hangi içerikler önemlidir?

1. Takipp

27 mart 2019 23:47

2. Pharmaceris mi önermişti süslü? Hiç bir krem geçirmiyor aslında günü kurtarıyor bana doktor lazerle geçer sadece demişti. Sonra kendi kendime clinique redness serisini alıp baya memnun kaldım

28 mart 2019 00:09

3. Evet oydu süslü. Lazeri şehrimde iyi yapabilecek bi yer de yok ilçede yaşıyorum. Doğru aslında kremler günü kurtarır sadece. K vitamini çok iyi bir içerikmiş bunu biraz araştıracağım

28 mart 2019 00:11

4. logona kuperoz serisi süslü

atopik dermatit ciltliyim

cildimde yanağımda kocaman kıpkırmızı damarcığım var-dı

senelerce piyasada satılan herşeyi kullandım emin olabilirsin çünkü yıldım artık

kullanırım kremi cildim cayır cayır yanar

kullanırım kremi içerisindeki üreden dolayı gözenekler devasa büyür

en ufacık şeyde yüzüm pancar gibi herkes sorar hastamısın, ateşin mi var?

şükürler olsun artık düzenimi oturttum

ben sıradan yazıyorum siz istediğiniz zaman gerekirse bana mesajdan da ulaşabilirsiniz.

1-temizleme

(gbkz: anne nature hassas temizleyici köpük)

ben bu köpüğü şu sıralar yüz yıkama beziyle kullanıyorum. set halde aldım (link: https://www.ayisigiorganik.com/anne-nature-cilt-temizleme-paketi link) 103.90 ikisi birlikteye geliyor. göz çevresi dahil gayet güzel temizliyor ve yumoş yumoş yapıyor cildi

2-nemlendirme

logona kuperoz setini önce kullandım (link: https://www.ayisigiorganik.com/organik-kuperozlu-bakim-cilt-paketi set) fiyatı 299tl

bu setin içinde sante yatıştırıcı maske var. o maskeden stokluyorum. cildi çok iyi yatıştırıyor ve rahatlatıyor. haftada 1-2 mutlaka yapıyorum.

3-acil durum maskesi

aloe vera cildi inanılmaz güzel yatıştırır ve cilt bariyerini kuvvetlendirir. urtekram aloe veraya güveniyorum ve kullanıyorum. haftada 1-2 kez cildime kalınca sürüyorum 20 dakika bekliyorum sonra yıkıyorum (link: https://www.ayisigiorganik.com/aloe-vera-jel-100-ml link) 51.80tl

yazın dolapta tutuyorum hani dışardaylen çok güneşte kalmışsak cilt gerilirya eve gelir gelmez hemen maske yapıyorum o gerginlik hemen geçiyor.

logona seti bitirdikten sonra organique calming kremi kullandım onla nokta vuruşu yaptıktan sonra logona ekinezya içeren koruyucu krem serisine başladım.

şu anda o yüzümdeki kılcal damar kayboldu. pullanmam bitti ve cildim çok daha iyi durumda.

elbette zorlu ciltlerde %100 bana iyi gelenler size iyi gelmeyebilir bunun garantisini kimse veremez. ama deneme yanılmayla benim bulduğum çözüm listem yukarıdaki gibi oldu

28 mart 2019 00:12

5. @sevdanınzillisi onun içerisinde badem yağı varmış süslü kılları beslemez mi? Buna aşırı müsait bir cildim var doğrusu

28 mart 2019 00:15

6. bende olmadı herhangi bir artış, senelerce mesela bebakla yüzümü temizlerdim onda da herhangi bir tüylenme artışım olmadı. ama dediğim gibi bunlar benim kendi cildimde bulduğum çözümlerimdi. eğer badem yağı sizde bu tarz bir etki yapıyorsa o zaman maskeyi düşünmeyin aloe veradan direkt yardım alabilirsiniz.

28 mart 2019 00:18

7. Pharmaceris sakin alma. Bende de var kilcal damar . Doktor bunu kullan mucize bekleme dedi bide acik sozlu djdjjdd. 350 lirami neydi odedigimde. Bi boka yaramadi. Tek cozum lazer..

28 mart 2019 00:26

8. Lazerle yaktırmayı denemeyin sakın. tanıdığım bir doktor o damarı yakarsın bir süre sonra yan taraftan damar belirginleşir sonu yok demişti.

28 mart 2019 01:03

9. kızlar bu kılcal damarlı dediğiniz rozalı di mi benimde akne rozam mevcut, güzellik merkezinde çalışan kadın ph formula kızarıklık tedavisini önerdi ama baya tuzlu fiyatı.

28 mart 2019 08:50

10. İşlem yaptırmam zaten süslü imkanım da yok. Durumu hafifletecek ürün bulabilsem yeter tamamen geçmez zaten

28 mart 2019 10:09