kırmızı elbiseyle pembe ayakkabıyı kombinlemek?

ne düşünüyosunuz kızlar? siyah ve nude tonlardan aşırı sıkıldım pembeyle kırmızının uyumu çok hoşuma gidiyor ama eminde olamıyorum. bu arada yakın bi arkadaşımın düğününde giymeyi düşünüyorum. mobildeyim link ekleyebilirsem ekliycem

1. Kocaman bir hayır diyorum ben.

10 mayıs 2018 21:51

2. kesinle evet.

10 mayıs 2018 21:53

3. (link: https://m.zara.com/tr/tr/kontrast-topuklu-pump-ayakkabi-p11219301.html?v1=5461134&v2=719531 Ayakkabı)

(link: https://m.koton.com/tr/kadin-v-yaka-elbise/p/8YAK84987FW420 Elbise)

10 mayıs 2018 21:54

4. (yazar: Paris kedisi) ve anonimler cevaplar için teşekkürler:)

Bu arada elbiseye henüz karar vermedim ama tonu o olacak her şekilde

10 mayıs 2018 21:56

5. 6. Anonim 3te başlayıp gece yarısına kadar sürücek düğünden sonra after party şeklinde olucak. Mor ayakkabı fikri de güzelmiş hiç aklıma gelmemişti bi bakayım teşekkürler

10 mayıs 2018 22:02

6. 7. Anonim evet sade bişeyler bulabilirsem hoş olur

10 mayıs 2018 22:04

7. Çok güzel olur süslü. İki renk şimdi trend zaten, umarım uzun süre devam eder bu birliktelik.

10 mayıs 2018 22:17

8. Kirmizi pembe gonlum sende kastamonu kastamonu dep dep dep geliyor aklima bu iki rengi duygum an kusura bakmayin shshsjs

Elbise ve ayakkabi ayri ayri cok guzel ama ben sanirim dore bir ayakkabi giyerdim o elbise ile.

10 mayıs 2018 22:25

9. (yazar: Salakmisincemile) teşekkürler cevabın için bende bu iki rengi birbirine çok yakıştırıyorum:)

11. Anonim evet oda olabilir aslında ama modası geçti gibi geldi bana biraz :/

10 mayıs 2018 22:43

10. kırmızı elbiseyle aynalı gold, rose ya da gümüş rengi ayakkabı da güzel oluyor. bir de ben pembe deyince açık bir pembe olarak düşünmüştüm. böyle biraz boğar gibi geldi.

10 mayıs 2018 23:40