kısa boylu süslülere sorum?

uzun boylu kadınları kıskanıyor musunuz

1. süslü 159 boyundayım dürüstçe cevap vericem. ben kıskanmıyorum kısa olmayı seviyorum özellikle ilişkimde erkek arkadaşımla aramızdaki fark çok güzel hissettiriyor bence. ünlü falan olmak isteseydim anca kıskanırdım. normal bir insan olarak herhangi bir eksikliğini hissetmiyorum. sadece bacaklarım daha uzun olsun isterdim ama napalım yani :d

12 şubat 16:53

2. Ergenliği geçmiş ve ruh sağlığı yerinde bi insan kıskanmaz ya. Anlık birilerini beğenebiliriz. Ama bu kendimizden memnun olmadığımız anlamına da gelmez. Takıntılı insanlar için hayat zor.

12 şubat 16:57

3. Boyum 1.61 Türkiye ortalamasına göre aşırı kısa değilim vücudum orantılı bacak boyum uzun ama ortaokulda ve lisede boy konusunda zorbalığa uğradığım ve alışveriş yaparken beğendiğim kıyafetler uzun boylu olsam daha çok yakışacağı için kendimle pek barışamıyorum. Yüzüm ve fiziğim iyidir ama hep bir eksiklik hissediyorum güzelliğim konusunda. Uzun boylu kadınlara da imreniyorum. Giydikleri hemen her şey yakışıyor, kilo alsalar da boyla kapatabiliyorlar, iş konusunda polislik gümrük muhafaza hosteslik gibi mesleklerde avantajlılar, fizikleri daha dikkat çekici spor yaptıklarında daha güzel duruyor vs vs. Yani ben uzun boylu olmak isterdim ama asla kıskanmam tabiki. Allah bize boy vermemiş ne yapalım estetikle cart curtla düzelecek bir şey değil kabullenmekten başka yol yokk.

12 şubat 17:00

4. Kıskançlık gibi kötücül değil, imrenmek şeklinde. Bi de spesifik insanlar üzerinden değil. Keşke daha uzun olsaydım ama genetik. Yapacak bi şey yok. Daha zeki olmayı da dilerdim. Daha zengin olmayı da. Daha başarılı olmayı da. Sadece boya özel bi istek değil. Mesela renkli gözlü olmak da isterdim, doğal kızıl da. Gerçi uzun boyun hayatta karşılığı olan avantajları da var o açıdan son ikisi görüntüyü değiştirirken boy işlevsellik olarak onlardan ayrılıyor.

12 şubat 17:06

5. ben gayet kıskanıyorum boyum 1.60

kıyafetler güzel duruyor, uzaktan bakınca böyle boylu poslu endamlı görünüyorsun. ama bunu eşim asla kabul etmiyor. uzun boylu kızları kaba buluyor. özellikle küçük seviyor. yani ben ne zaman boyumdan şikayet etsem uzun olsan seninle tanışmak istemezdim boyun çok iyi ne güzel işte minnak ufacıksın bir avuç diyip duruyor. beni avutuyor desem eski sevgilileri de benden hallice.

bunu şunun için anlattım bence kısa boylu kadınlar uzun olmak istiyor sanki. ama erkekler genel olarak uzun boylu kadın pek sevmiyor. (en azından benim tanıdığım birçok erkek )

12 şubat 17:32

6. Kısa kızların yanında ben zaten uzun sevmem diyenler tamamen ortamına göre konuşan tipler :d uzun kızlayken de boyun çok iyi kısalar çocuk gibi derler. Yeter ki kadın olsun :d

12 şubat 17:57

7. Boyum 1.62, vücudum harika göründüğü için kıskanmıyorum belki kilo problemim olsa dert ederdim ama şu anki haliyle harika. Kibbe tipi soft classic ve çok orantılı. Çoğu uzun boylu insandan da iyi görünüyor zaten. Yani bu boy meselesi erkeklerde problem 1.60 erkek 1.80 erkekten nasıl olursa olsun iyi görünemez ama kadınlarda böyle bir şey yok. 1.60 bir kadın vücudu iyiyse kötü vücutlu 1.80 bir kadından çok daha iyidir tabii ki. Erkeklerin dertlerini kendime uyarlayamayacağım onlar üzülsün böyle şeylere:)

12 şubat 18:25

8. çok havalı buluyorum ama kıskanıyorum diyemem. kısa kız uzun erkek olayını seviyorum çünkü ama gerçekten hayranlıkla bakıyorum uzun boylu kadınlara da

12 şubat 19:03

9. 158 boyundayım. Minik olmanın getirdiği tatlılığı, şımarabilme imkanını, yaşlanmamayı seviyorum. Karakterimle baya özdeşleşti o yüzden değişsin istemezdim. Ama uzun boylu güzel kadınları da çok beğenirim. İkisi farklı çeşit güzellik bana kalırsa.

12 şubat 19:56

10. Uzun boylular şımaramıyor mu ne alaka :D