kısa burun mu uzun burun mu estetik?

bir arkadaşım burun ameliyatı oldu. canlı henüz görmedim. bir iki ay olmuştur olalı. burnu aşırı kavisli ucu top gibi. tabii ki kendine diyemedim sonuçta çok geri dönüşü olan bir şey değil. ama asıl gözümü rahatsız eden burnu kısacık kalmış inanamadım. kısacık kaşkık bir burun . sizce kısa küçük burun mu? biraz daha uzun kavisi dozunda ucu sivri kalkık mı? yani yüze uyumlu olması önemli ama kısa burun tuhaf geldi bana😣 sizce hangisi?

1. bence arkadaşınızın dudak burun mesafesi zaten genişmiş ama doğal burnunun ucu aşağı doğruymuş, o mesafeyi gizliyormuş. estetik olunca da malum. o görüntü bence de hoş değil ve dudak burun mesafesi fazla olanlarda otomatik oluyor genelde... kaçışı yok gibi.

30 temmuz 2022 15:16

2. Evet olabilir o da var bana attığı profilden. Ama burun boyundan bahsediyorum a1. Burunun boyu kısa minyatür burun gibi😟 benim de ameliyatım var Eylül de benim de boyle olursa diye kafama da taktım galiba.

30 temmuz 2022 15:29

3. Kesinlikle uzun burun kısa burun yüze çok rahatsiz edici bir ifade veriyor

30 temmuz 2022 15:42

4. Yüz çok minyon değilse uzun bence, ben estetik oldum bundan kısa olsaydı mesela çok anormal dururdu fazla kısaltınca çok garip duruyor. Genelde fazla uzun değil kısa olduğu için estetik estetik duruyor zaten

30 temmuz 2022 15:55

5. Aynen. Mesela mika raun burnu irem dericinin burnu uzun o tarz burunlar daha hoşuma gidiyo. Uzun ince kalkık ama çok değil

30 temmuz 2022 16:11

6. Mika raun mudur nedir burnu estetikse doktoruna dava açsın tövbe est.

30 temmuz 2022 17:28

7. Benim uzun oldu, farkli bir dr görüşü aldim, 1 mm daha yeri varmis ama esas o 1mm yi kisaltsaydi o zaman begenmezdin demisti.

30 temmuz 2022 19:19

8. Domuz burnu gibi olan dimi