kızıl saçtan kahverengi-kumrala geçiş?

merhaba herkese. yaklaşık on yıldır kızıl kullandığım saçlarımı artık kendi haline bırakma vakti geldiğine karar verdim. doğal saçım kahverengi olduğu için kahverengi tonlarına boyayıp sonra da boyamadan uzatmak istiyorum mümkünse. saçlarım kendimi bildim bileli kurudur, son birkaç senedir kremlerle yağlarla güzelleştirdim fakat açıcı kullanıp tekrar kurutmak istemiyorum. açıcı kullanmadan kızıldan kurtulmanın yolu var mıdır? herkes kızıldan kurtulmak çok zor diyor, lütfen bana umut olun :(( ankarada, cüzdanı ya da saçları bıraktırmadan bunu yapabilecek kuaför önerisi olan varsa ona da açığım.

1. ablam kızıldan kumrala geçerken brushlight gibi açıcı uygulatıp geçmişti. sonra bir daha açıcı uygulatmadan, kızıllar kendini belli ettikçe kahverengiye boyatarak kurtuldu. açıcı olmadan veya tek sefer boyatarak geçmeniz imkansız gibi :(

bu arada ablam ve tanıdığım pek çok kızıl, kahverengi ve tonlarına geçtiğine pişman oldu yalnız. belki kızıldan kızıl kahveye, sonra kahveye geçiş yaparak hem daha kolay ve açıcısız geçersiniz, hem de çok ani bir değişim yaşamadığınız için alışma ve karar verme zamanınız olur

13 şubat 2022 14:19