kız arkadaşım beni sevmiyor mu?

bunu yabancı sitelerde de sordum. agresif cevaplar geldi. kültür ile alakalıdır belki diye buraya sormak istedim. kendisi 24 yaşında. antidepresan kullanıyor, eskiden beri sorunları var. yardımcı olmak istiyorum. fakat her gece içiyor ve içince benden nefret ediyormuş gibi davranıyor. ertesi gün de ağlayarak özür diliyor. buluştuğumuzda içme o zaman diyorum, yine bir şekilde içiyor. akşam içmeye başlayınca gidiyorum ben diyince bu sefer farklı olacak diyerek ısrar ediyor ve kaldığımda yine kavga çıkarıyor. beni yapmadığım şeylerle suçluyor, telefonumu karıştırmak istiyor vermezsem olay çıkıyor. dün akşam bir arkadaşımızın doğum günü vardı. içki içmeye başlarsa gideceğimi söyledim. sadece bir kadeh içeceğim dedi ve ben içmeye başlayınca gittim. 2 saat sonra aradı açtığımda bağırarak başka bir kızla buluştun demeye başladı ve sonra yine yapmadığım bir sürü şeyle suçlamaya başladı. telefonu kapadım tamamen. sabah uyandığımda bir sürü arama, mesaj vardı. önce hakaretler, sonrasında da özür dilemeler var.  6 aydır beraberiz. son 4 ayı böyle. terapiye gitmeyi reddediyor. ilk başlarda çok cooldu, böyle değildi. son 4 aydır böyle ve ben başta nasılsam öyleyim. arkadaşlarımla görüşme tarzım değişmedi. bunları söyledim. arkadaşlarımla görüşmemi mi istemiyorsun açıkça söyle dedim. hayır tabi ki de diyor. neden kıskançlık yapıyorsun dediğimde güven sorunu olduğunu söylüyor, içince yüzeye çıktığını ama içmezse mutsuz olduğunu söylüyor. ben de kesin olarak söyledim artık içtiğin zaman buluşmayalım diye. bu sefer bensiz mi içmeye gideceksin diye sorun çıkarıyor. sen de gel ama içme diyince olmaz diyor. artık beni sevmediğini ve canı sıkıldığı için beraber olduğunu düşünmeye başladım. bunu kendi arkadaşlarıma sormak istemiyorum çübkü herkes kendisini tanıyor. bana bir fikir verebilir misiniz? beni sevmiyor mu aslında?

1. merhaba süslü öncelikle, soru başlığında ve sorunun açıklamasında aslında kendini cevaplamışsın, insan sevdiği birine böyle davranması mümkün değil.

kendisinin ruh hali iyi olmadığı gibi sizi de düşürmeye çalışıyor en tehlikeli insan tipi, ruh emici.

sizin gerçekten onu çok sevdiğinizi düşünüyorum ama bırakın bu hayat böyle geçmez 6 aydır berabermişsiniz ilişkinin canım cicim aylarında pembe bulutlar üzerinde uçuyor olmanız gerekirken yaşadığınız olaylara bakın. bir halt olmaz bu kişiden önünüze bakın

2 ağustos 2021 13:15

2. burada bu soruyu bir erkek için soran bir kadın olsaydı cevabım "ayrılın, siz bu yaştan sonra kimsenin sarhoş halini toplamak ve ona katlanmak mecburiyetinde değilsiniz, bu sizin kişiliğinize bir saldırıdır" derdim. ki böyle bir soru da soruldu yakın zamanda. bence bu noktada aşkından ölüp ölmemesi pek de bir şey ifade etmemeli. isterse çok sevsin, saygısızlık mı saygısızlık yaptığı. sonuç olarak cinsiyet hiçbir şeyi değiştirmiyor, ister bunu yapan bir kadın ister erkek olsun. arkadaşım olsaydınız ayrılmanızı tavsiye eder ve size daha fazla değer veren biriyle birlikte olmanızı isterdim.

2 ağustos 2021 13:26

3. Burda tek sorun sizi sevip sevmemesi mi? Sevse katlanacak misiniz yani? 24 yasina gelmis yetiskin bir insanin anasi babasi bile sorunlarini bir yere kadar ceker. Siz ailesi degilsiniz, doktoru degilsiniz, 6 aydir taniyan bir insansiniz ama 6 yildir taniyor olsaniz da aynisini soylerdim kacin kurtulun. Toksik insanlari siz iyilestiremezsiniz. Kendileri iyilesmek istemedigi surece uzman biri bile yapamaz.

2 ağustos 2021 13:37

4. benim eski eşim böyleydi, alkol alıp krizler yaşardı, akşam olmasın isterdim. size diyebileceğim tek şey, hem alkol tedavisi hem de psikiyatri tedavisi görmesi gerekiyor. ben eşim için çok uğraştım o da tedavi olmak istemedi. inanın bir müddet sonra böyle bir insanın yanında durmaya bile katlanamayacaksınız. siz onu asla değiştiremezsiniz. uğraşmayın, ayrılın.

2 ağustos 2021 13:49