kız kardeşim benden nefret ediyo?

ben 23 o 19 yaşında. o kadar sevmiyo ki beni çok üzülüyorum. benim iyi kötü bi arkadaş çevrem sosyal hayatım var, onun yok o yüzden arkadaşı ben olayım birlikte gezelim edelim istiyorum ama bana çok kötü davranıyo tahammül edemiyorum ben de bi süre sonra karşılık veriyorum. (ben de hakaret ediyorum, alay ediyorum, küsüyorum vs) mesela ben sevgilimin evinde kalıyorum ara sıra, annem babam biliyo ama kız kardeşim yargılıyo bu durumu. kavga anında bununla alakalı laf sokuyo hatta babamın yanında bile yapıyo.  ne yapayım süslüler bana akıl verin. kendi haline mi bırakayım yakınlaşmak için uğraşmaya devam mı edeyim? vallahi yoruldum artık çok üzgünüm.

1. Hakaret ve alay ederken ne diyorsunuz mesela? Hangi noktalardan vuruyorsunuz?

15 ocak 2020 20:56

2. Bu şekilde davranmasının bir sebebi var mı? Yalnız size karşı mı böyle yoksa genel çevreye karşı mı? Belki çok fazla arkadaşının olmama sebebi bile bu davranışları olabilir

15 ocak 2020 20:57

3. ikimiz de daha yaş olarak küçüksünüz bu sevmeme değil rekabet biraz da kıskanmanın dışa vurulmuş şekli. hakaretle alay etmeyle laf sokmakla olmaz. yaşlarınız çok yakın olduğu için siz abla kardeş olamadan bu yaşa gelmişsiniz gibi biraz sen huyuna git bakalım zamanla o da yumuşar sana karşı hemen nefret ediyor benden deme yani. sadece seni sevmeyi bilmiyor bildiği tek şey seni rakip görmek. belki anne babanın da bunda hataları vardır ailecek bir oturup konuşun bakalım herkes döksün eteğindeki taşları. ama sen biraz yaklaşımda bulun ilk etapta her ilişkide bir taraf biraz verici oluyor başta. bir anla bakalım derdi neymiş bu kadar seninle.

15 ocak 2020 21:02

4. Neyiyle alay ediyosun? Bi de aranızda güzellik olarak fark var mı ya da ailenin daha çok sevileni sen misin böyle şeyler de sorun yaratır çünkü yaş farkınız az

15 ocak 2020 21:13

5. Süslülerim çok teşekkür ediyorum cevaplar için. Şöyle özet geçeyim, ben ondan daha zayıf ve uzunum. Görünüş olarak beni kıskandığını hissetmiyorum hiç ama ev içinde bana daha çok ilgi gösteriliyo, bana daha çok para harcanıyo gibi gelir ona hep. Mesela o aldığı harçlığı biriktirir asla gezip tozmaz, ben yer içer bitiririm 10 günde. Aslında arkadaşları var ama sosyal hayatı yok gibi çağırsalar bile dışarı çıkmıyo pek yani öyle diyim, kendi dış görünüşünden memnun değil pek bi de.

genel olarak hepimize karşı agresif, ben ona söyleyince de hayır ben sana iyi davranıyorum sen bana iğrenç davranıyosun diyo, annem de farkında ablan haklı sen onu uyuz ediyosun vs diyo bu sefer de hep onu koruyosunuz oluyo. Bu arada bana abla bile demez cidden abla kardeş gibi değiliz hiç. Mesela ayaktayken su istesem asla getirmez öyle biri skskslk.

Defalarca yaklaşmaya çalıştım cidden, bugün yine kavga ettik onun üstüne sordum bu soruyu zaten, daha önce arkadaşlarımdan da çok akıl aldığım oldu. Ama hiçbi zaman arkadaş olamıycaz gibi hissediyorum. O da birlikte bişeyler yapalım istiyo ama kafa yapımız da zıt bi kere, o daha muhafazakar falan mesela. O yüzden her şeyimi anlatamıyorum bile. Neyse dediğiniz gibi yapıp ben ona gitmeye devam edicem artık, öbür türlü de vicdan yapıyorum çünkü yalnız olduğunu düşünüp üzülüyorum

15 ocak 2020 21:26

6. Laf dalaşımız da şöyle oluyo bi konuda tartışırken direkt “noldu sevgilinle mi kavga ettin, sen git en iyisi orda kal seversin zaten dışarda sürtmeyi” tarzında giydiriyo hep. Ben de aşırı deliriyorum en gelemediğim cümleler hep çıldırtmaya yönelik burdan vuruyo. Mesela ona kızıp üzülmüşüm bunu anlamak yerine gelmiş sevgilin naptı da bu hale geldin diyo. Yazarken bile sinir oldum dksks

15 ocak 2020 21:29

7. yapıyo, ediyo, diyo. yalvarırım şunların sonuna r harfi koyun, okurken sinir krizi geçiriyordum ki normalde yazım kuralları asla dikkatimi çekmez.

15 ocak 2020 21:32

8. Aynıyız süslü. Yaşlarımız da kardeşlerimizin yaşları da aynı. Benimki de bazen triplere giriyor, konuşmak istemiyor ben kendi haline bırakıyorum. Sonra aradan bir iki gün geçiyor gelip bir şey soruyor, kendi konuşursa düzgün bir şekilde bir şey olmamış gibi kısaca cevap veriyorum. Konuşmazsa da canı sağ olsun en azından kavga etmiyoruz diye düşünüyorum. Sen de üstüne gitme. Kendi gelirse konuş sjsjsjdj

15 ocak 2020 21:35

9. anon 6 bacım manyak mısın buraya kadar okuyup üşenmeyip üstüne bunu mu yazdın? hsjsjsjs Yalnız yazarken ilk öyle yazıp sonra aman dilekçe mi yazıyorum bu ne be diye geri sildim gelen yoruma bak. sorry

15 ocak 2020 21:36

10. Anon7 süslüm ya ben birlikte dışarı çıkalım falan istiyorum aslında. çünkü ben tek başıma, arkadaşlarımla, sevgilimle geziyorum yine ama o hep evde. Bi haftada 2 gün kursa gidiyor o yani, okulu da bitti Üzülüyorum yani bu duruma

15 ocak 2020 21:38