kız kardeşim düğünde beyaz giydi diye tavır alan yenge ?

selam suslüler abim evlendi. küçük kiz kardeşim(14 yaşında) bir elbise beğenmiş beyaz renkli onu aldık giydi. abimin eşi de düğün günü bir sinir bi tavır anlamayadık. meğer bizim kızin beyaz giymesine sinirlenmiş. düğünden sonra geldi çattı siz bilerek yaptınız diye. inanın aklımızdan geçmedi. kız kardeşim de zaten daha 14 yaşında. hiçbir kadınsılik yok çocukta. heves etmiş diye aldık. gelinden rol çalacağını falan nasıl düşünmedik.siz ne diyorsunuz ayıp etmiş miyiz?

1. Ya düğünde beyaz giyilmemeli bence. Ama dediğiniz gibi bir çocuksa ben dikkat bile etmezdim. Ama çocuğun annesi olsaydım beyaz aldırmazdım yine de

27 şubat 2024 18:09

2. Düğünde görümcem beyaz giyse laf eder, ne alaka derdim ama 14 yaşındaysa da birşey demem yahu. Benim gözümde çocuk, kadınsı falan durmuyorsa hele. Düğün sonu çiçeğimi de veririm. Garip olmuş

27 şubat 2024 18:11

3. Bir de nasıl bir beyaz elbise? Uzun mu? Kısa mı? Gelinliği andırıyorsa annesinin faln başka rengini alalım demesi gerekir

27 şubat 2024 18:12

4. Beyaz kisa elbise, fiyonklu.

27 şubat 2024 18:13

5. Çocuğun elbisesine takılacak kadar manyaksa size sabır diliyorum. Beyaz giyilmez ama giyen çocuk. Benim yeğenlerimde düğünümde beyaz gelinlik gibi elbise giydiler, hoşlarına gidiyor küçük kızların. Buna takılmak manyaklık.

27 şubat 2024 18:14

6. Çocuklar gelinlik bile giyerdi eskiden düğünlerde. Buna takılan manyaktır cidden

27 şubat 2024 18:16

7. Kısa, fiyonlu beyaz bi elbiseye takmazsın ya hele 14 yaşında bi çocuksa. Öncesinde başka şeyler olmuştur, annenşz kötü kaynanalık yapmıştır falan en son da beyaz elbise denk geldiyse annesi özellikle giydirdi hibi düşünebilir ama öyle birley yoksa laf edilmesi garip

27 şubat 2024 18:17

8. Kardeşimin de hoşuna gitmiş,aldık. Ya kiz bizim gözümüzde o kadar çocuk ki asla gidip gelinden rol çalacağı falan aklımiza gelmiyor. Ufak tefek bir çocuk zaten.

Elbise de bunun fiyonklusu yani.

(link: https://shop.mango.com/tr/k%C4%B1z-cocuk/elbise-ve-tulum-elbiseler/cicek-islemeli-elbise_67084776.html?c=01&talla=13&gad_source=4&gclid=EAIaIQobChMI9pKU4efLhAMV9pZQBh3nJg9pEAQYDyABEgI8hvD_BwE&gclsrc=aw.ds Limk)

27 şubat 2024 18:18

9. Ben gelini haklı buldum. Bunu düşünmek zor değil.

1. Çok da küçük bir çocuk değil ki öyle olsa da hoş değil bence gelinlik gibi şeylerle koşturan çocuklar no

2. Olay kadınsı görünmesi vs değil beyaz damatlık giyse bir erkek o da saçma olurdu

3. 14 yaşındaki kardeşiniz düşünememiş siz düşünmeliydiniz

Diyerek noktalıyorum

27 şubat 2024 18:19

10. A2 yok be süslü bi gerilim olmadı. Zaten farklı sehirlerdeyiz. Bi isteme de gördük bir nişan da bir de oturmaya gittik o zaman. Annem çalıştığı için sürece çok dahil olamadı ama maddi olarak cok destek verdi.

27 şubat 2024 18:20