yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    36 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kız kardeşimin cüzdanında prezervatif buldum?

    kendisi 23 yaşında, üniveriste öğrencisi. dün nüfus cüzdanım onda kaldığı için cüzdanına bakarken içinden prezervatif çıktı. genç kadın tabi ki cinsel hayatı olacak da böyle abaza erkekler gibi prezervatif taşıması tuhafima gitti ve sanırım partneri ile sadece seks için görüşüyor. kendisini tanıdığımdan bu işin sonunda uzulecegini iyi biliyorum. kırıcı olmadan nasıl bir konuşma yapabilirim? aramızda 5 yaş var.

    1. sizi ilgilendiren bir şey yok. 23 yaşında bir yetişkine akıl vermeyin, kendi aklı yeter ona. siz dediniz diye partnerini bırakmayacaktır zaten. boşa aranızı bozduğunuzla ya da garip hale getirdiğinizle kalırsınız.

    9 eylül 2024 15:03

    2. Bence ayna karşısında kendinize bir konuşma yapabilirsiniz. Koskoca insanların hayatlarına dair onlar istemeden tavsiyede bulunmak büyüklük hezeyanıdır kendine gel gibi...

    9 eylül 2024 15:04

    3. Ali takıldığı çocuğa hayran,sürekli ondan bahsediyor,hoşlanıyor ama çocuk sadece sevişmek için çağırıyor kardesimi.

    9 eylül 2024 15:05


    4. niye abaza erkek olsun ki? abaza erkekler genelde cnm bn prezervatif sevmiyorum yhaaa .s.s ten tene değsin istiyorum ..s.s.s prezervatifle zevk alamıyorum yavrum yhaa.s.s falan gibi bahanelerle geliyor. prezervatif sadece erkeği korumaz, sizi de korur. bence iyi yapıyor bi konuşma yapmana gerek yok

    9 eylül 2024 15:05

    5. Yanında prezervatif taşıması baya bilinçli bir hareket bence. Bir sürü cybh den ve gebelikten koruyor. Belki hpv aşısı olması konusunda yönlendirebilirsin. Abazalık değil aklı başında bir tavır. 

    9 eylül 2024 15:06

    6. Valla su prezervatife bir şey diyemem ama Şu fuckbuddy durumuna arkadaşım düşse bile konuşurum. Sen onu seviyorsun,değer veriyorsun ama onun beklentisi ilişki değil diye. Kız kardeşle niye konuşulmasın?

    9 eylül 2024 15:06

    7. Arkadaşlar çocuk arkadaşlarının yanında selam bile vermiyor bizimki her çağırdığında cebinde prezervatifle koşuyor. Benim bu kızı bı silkeleyop kendine getirmem lazım.

    9 eylül 2024 15:08


    8. Başbaşa kaldıklarında sevgili gibilermiş ama güya.

    9 eylül 2024 15:09

    9. Bence konuş SS de anlamaz gibi. Bu görüştüğü çocuğun birden fazla partneri var mı?

    9 eylül 2024 15:10

    10. Erkeğin kesin birden fazla partneri vardır.

    9 eylül 2024 15:11