kızlar çeyiz için kaç fincan takımı alınmalı?

kahve fincanlarına bayılıyorum daha ortada ilişkim yok ama gördüğüm fincan takımını almak istiyorum şimdiye kadar 3 takım aldım, sizce kaç tane olmalı

1. Asla daha fazla almayın napıcaksınız o kadar fincanı 3 takım bile fazla. Onun yerine başka ihtiyacınızı alırsınız. Ben çeyizime 6 lı bir takım aldım sadece. Ev görmeye falan gelenler de alıyor zaten çoğu zaman.

3 aralık 2019 02:10

2. valla bence bir sınırı yok, benim 2 takımım var kayınvalidemin herhalde 15 vardır neredeyse her misafire ayrı takım kullanıyor. ben uğraşamam ama onun merakı var alıyor kullanıyor yani.

3 aralık 2019 02:11

3. Normalde 2 takım yeterli bence. Hatta bir takım bile yeterli, hediye gelme potansiyeli varsa. Daha almayın sakın.

3 aralık 2019 02:12

4. benim bir tane yemek takımının içinden çıkan var, bir de zamanında ispanyadan espresso fincanı almıştım 2 kişilik o kadar. eşimde de 4 tane espresso fincanı vardı, ne kadar kullanıyoruz dersen kırk yılda bir. genelde sade filtre kahve yada americano içiyoruz çünkü. boş boş yer kaplıyor.

3 aralık 2019 02:19

5. Selamlique ın takımları güzel,güzel banko bir takım daha alın yeter süslü.

3 aralık 2019 02:24

6. Tesekkur ederim kızlar cevaplarınız için almayacağım daha tabi kendimi durdurabilirsem

3 aralık 2019 02:24

7. Aslında çeyize dair aldığım tek şey kahve fincanı başka bir şeye benim de ilgim yok. O da sadece fincan sevdiğim için. İlkini aldım hoşuma gidince evde kullanmak için annem de çok var nasılsa çeyizine olsun dedi öyle gelişti yani çeyiz işleri

3 aralık 2019 02:36

8. İlerde insanların eve getirdiği şeyler hiç zevkinize uymuyor. Bana kaç tane geldi hepsi kolisiyle bekliyor ben de başkalarına götürücem onları.

Şunu almayım getirir diye beklentiye girmeyin bence.

Şimdiden bir şeyler almanız güzel ilerde çünkü kolaylık oluyor fakat şunu unutmayın her ay yeni şeyler çıkıyor. İlerde aklınız kalmayacaksa alın.

3 aralık 2019 09:33

9. 2 normal ya. sonradan da insan almak istiyor zaten, o dönemde özellikle bu tip şeylere çok para harcamayın derim.

3 aralık 2019 09:50

10. Bence daha alma yemek takımı alınca bi set daha gelicek bide gelen hediyeler ya fincan takımı ya borcam oluyo zaten.1 takım almıştım ben şuan evde 4 takım var açmadım bile kutularını

3 aralık 2019 10:06