kızlar abartıyor muyum durumu? biraz uzun?
sevgilimle 6 aydır birlikteyiz. 3. ayımızda hayır dememe rağmen bana sürekli eski flörtlerimle takipleşip takipleşmediğimi sorduğu için ben de ona sordum. ve bingöllü beyefendi kendisi takipleşiyormuş ama kızın sevgilisi varmış ve kalpli storyler atıyormuş :d sonra da sevgilimi takip etmeyi bırakmış ama takipçilerden çıkarmamış. bu da ben bu soruyu sormadan 2-3 gün önce fark edip çıkarmış kızı.
süslüler bu kızdan hoşlandığı için 3 yıllık ilişkisini bitirmiş, ilişkisi varken kıza ders bahanesiyle yazmış ama konuşma ilerlememiş. ayrıldıktan sonra da şansını denemiş ama olmamış. olmama sebebi bence o dönem sevgilimin kilolu olması. sonra spora başladı biz tanıştık sevgili olduk vs. şu an fit bu bilgiyi de vereyim.
ben sorduğumda bu kız için arkadaşım demişti ama hissetmişim demekki aklımda kalmış kız. neyse geçtiğimiz günlerde de arkadaşlarımızla bir etkinliğe katıldık ve bu kız da oradaydı. kız birden arkadaşları kahkahalar atarken bizim yanımıza geldi. (4 kişilik bir gruptuk) gruptaki diğer kızla konuştu. ama resmen boy göstermeye geldi. konuşurken sürekli sevgilime bakıp bir hamle bekledi ama sevgilim başını öne eğdi bakmadı. biz bu konuda baya kavga ettik. kavga ettiğimiz akşam aradı, müsait değildim bunu söyledim kapattık. ertesi gün aramadı bile. sinir küpü olup ben aradım. hataya bakın :d
bu olay için ben nereden yüz buluyor konuşuyor musunuz dediğimde hayır konuşmuyoruz demişti ama bugün öğrendim ki gayet selamlaşıyormuş okulda. selamlaşıyordum diye kendisi söyledi belki daha fazlası da vardır bilmiyorum.
inanılmaz değersiz hissediyorum kendimi. bunun için ayrılır mıydınız siz olsanız? ben ayrılmayı düşünüyorum da.