kızlar acil bir soru kredi kartıyla atmden para çektiğinde hangi şehirden çekildiği görülür mü?

kredi kartıyla taksitli ayakkabı almıştım babam aşırı kızdı neyine 400 liralık ayakkabı vs diye her ay 80-90 alacaklar diye düşünüp almıştım.çok kızdı ne yapacağım fikir verir misiniz :(  neyse eğer bakarsa bir ara başka bi şehirde atmden para çekmiştim şu şehir x bank atmsi yazar mı

1. Abimin kartından para çektiklerinde hangi şehir hatta hangi atm olduğu bile görünüyordu. O yüzden çıkar diye düşünüyorum.

27 mart 2018 11:43

2. malesef gözüküyor :( hangi il saat kaçta hangi şube atm si bilgileri yer alıyor.

27 mart 2018 11:45

3. görülüyor süslü, ben avm'den çektiğimde hangi avm dahi olduğu görülüyordu.

27 mart 2018 11:50

4. ATM no görünür. Bankayı arayıp sorarsa da hangi atm olduğu belli olur :/

27 mart 2018 12:25

5. Direkt şehir ilçe avm vs gibi bilgiler yazar. No yazıyorsa da adı olduğu için dikkat etmemişim. Bence yalan düşünün :d

27 mart 2018 12:59

6. Ne yalan bulsam ekstreye bakarsa :(

27 mart 2018 13:15

7. Yok normal kredi kartı limiti var taksitli alış veriş yapmıştım o bankanın atmsinden de gittim para çektim kart annemin üzerine ama anlamaz bu işlerden o bakmıyor

27 mart 2018 13:27

8. Benim yapıkredi no değil isim yazıyor

27 mart 2018 13:33

9. Son suslunun dediklerini ekstre gelmeden yap bence. Mobilden bakinca ziraat bende no gorunuyor sadece

27 mart 2018 20:30