kızlar bdsm hakkındaki düşüncelerimizi/deneyimlerimizi paylaşalım mı?

özellikle dom-sub ilişkisinin pratikte nasıl işlediğini merak ediyorum. internete baktığımda çok saçma şeyler yazıyor. belki burda herkes fikir ve deneyimlerini paylaşırsa hem faydalı olur, hem de eğleniriz diye düşündüm.

1. Acı çekmenin besinden zevk alıyorlar? Ben hiç izleyemiyorum bile böyle şeyler.

20 haziran 2020 01:06

2. Süslü pornolara refer ediyorsunuz sanırım ama orda biraz iş showa dökülüyor gibi. Internette de çok fazla bilgi kirliliği var. O yüzden bu soruyu açtım aslında, gerçek bir şeyler öğrenmek için.

20 haziran 2020 01:13

3. Sert seks sevmek ayri bir sey bdsm apayri bir sey bence ama karistiran cok var. bdsm de her "play"in sonu illa penetrasyon ile bitecek diye de bir sey yok mesela. Insanlar onceden uzerinde anlasilmis bir sure, yine uzerinde anlasilmis kosullarla bir cesit roleplay yapiyorlar ve cinsel haz aldiklari sey burundukleri roller oluyor. Mesela petplay de bdsm semsiyesinin altinda. Petplay de oyle kirbaclar, zincirler falan yok kedi, kopek vb gibi davranan insanlar var. yani gercekten bdsm'in o roleplay kismini seven hatta yasam tarzi haline getiren, 7/24 dom-sub hayati yasayan insanlar var. bana uzak ve anlamakta zorluk cektigim kafalar ama ortada karsilikli riza oldugu icin saygi duyuyorum.

Sahsen sadece yatak odasi ile sinirli kalacak, hayatima yansimayacak sekilde domine edilmeyi, yer yer bazi oyuncaklari denemeyi sevsem de otesi beni asiyor.

20 haziran 2020 01:29

4. Tekme tokat dövülmek değil ama kollarımın, bacaklarımın iple bağlanıp penetrasyon makinesi veya vibratorle uzuun uzun uyarılmayı isterdim ben.

20 haziran 2020 02:02