kızlar ben evlenmeye karar verdim?

ama ehh dediğim biriyle evlenemem aşık olmak istiyorum. yaş geldi 30a evden çalışıyorum sosyal hayatım çok kısıtlı :( zaten kimse ciddi ilişki istemiyor artık :( napıcaz??

1. hemen zonguldak amele birliğine iletelim bu talebinizi.

26 kasım 2021 11:25

2. Anonim 4 yazık kafana. Muhtemelen bomboş bir hayatın var ve öyle de olmaya devam edecek gibi

26 kasım 2021 11:57

3. Ben evliyim. işte bu yüzden dedim çok boş birisin diye.  yazdıklarına bak biri sana hayatınla ilgili gerçekleri söyleyince aklına sadece bu  geliyor çünkü. Cidden yazık

26 kasım 2021 12:00

4. Anonim3 o kadar tatlı olmuş ki yazdıkların shfk filmi de bulursam izlemek isterim

Teyze mi dendi bana :( ergenler mi bastı sözlüğü noldu

26 kasım 2021 12:10

5. Anonim 4 evliliği ispatlanması gerekecek kadar gözünde büyütmenin sebebi muhtemelen seni yetiştiren ailenin varoş ve eğitimsiz olması. Ama öyle kişiler tanıdım ki böyle ailelerden çıkıp kendini geliştirebilmişler. Sen bunu yapamamışsın işte. 16 yaşında değilsen şu an, yapamayacaksın da muhtemelen. Ama görünüşe göre sorun yok, sen baya böyle basit şeylerle mutlusun:)

26 kasım 2021 12:18

6. bak bak yarraaaaaama bak asdfasdfas 30'dan sonra koca bulunmazmış. git de görücülerine kahve pişir sfaddfsadasfsa.

26 kasım 2021 12:30

7. Anonim 4, seni kendi haline bırakıyorum. evliliğin ispat edilmesi kadar önemli olduğunu düşünen biri ile anlaşabilmek ihtimalim yok. Çok öpüyorum canım, hayırlı kısmetler dilerim sana

26 kasım 2021 12:32

8. Anonim 4 erkek mi? Çünkü bir kadının başka kadınlar hakkında yaşını veya evli olup olmamasını aşağılayacağını  düşünmüyorum.

26 kasım 2021 12:43

9. Anonim 4, ben iki kez evlendim. İkisi de 30dan sonraydı. İkisi de daha önce hiç evlenmemişti. Çocuk falan da yoktu. Burda sallayıp kadınları kötü hissettirmeye çalışma boşuna.

26 kasım 2021 12:46

10. anonim4 yazığı ve onu beğenen +2 yazık. size hayatta başarılar dilerim evlenmeyi bir başarı gibi gördüğünüz sürece pek başarılı olamayacaksınız bu hayatta belli ki. rakiplerinizden 1-0 geride başlıyorsunuz hayata, yazık cidden. ayrıca 30 yaşa da teyze demezsin ya, ha 10 yaşında falansan belki. değilsen de zeka yaşın 10'da kalmış epey sıkıntılı bir durum senin için. yani hem komik değilsin, hem zeki değilsin hem de evlilik senin için bir başarı. :(

26 kasım 2021 15:31