yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    2 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kızlar benim bir sevgilim var küsmüştük sonra barıştık yine ve tekrar küstük.gelecek için planları var ve beni buna asla dahil etmiyor ?

    bu hayalinden sonra benden uzaklaşmaya değer vermemeye başladı seni düşünemem bu konuda vs. dedi ben de tartışmaya başladım o günden beri konuşmuyoruz 10 gün oldu.ayrıldık yani ama benim bu çocuğa hep zaafım vardı hala da var.şuan eskiden benden hoşlanan biriyle konuşuyoruz arkadaş olarak, mutluyum onun yanında kafalarımız çok uyuşuyor eski sevgilimden bile daha çok uyuşuyoruz.eski sevgilimle hayat tarzlarımız beklentilerimiz düşünce yapımız o kadar terski sadece çok sevgi vardı.eski sevgilimde dün  durum atmış iyi değilim ben hiç iyi olmadım diye ve aklım çok karıştı sizce ne yapmalıyım?

    1. Çok özür dilerim süslüm heyecandan nasıl yazdım anlamadım.benim bir sevgilim vardı adı x olsun.x ile sevgiliydik fakat terketti beni 1 sene sonra iletişime geçti pişman olduğunu söyledi benim bu x’e zaafım var ben de kabul ettim tekrar sevgili olduk.gel zaman git zaman gelecek planlarından bahsetti,bu plan benim dahil olamayacağım bir plan.hayatında ben varım dediğimde bu benim kararım kimse beni vazgeçiremez elimden ne geliyorsa yapacağım kimse umrumda olmaz dedi.bizde tartıştık ve bir daha hiç konuşmadık yaklaşık 10-15 gün önce.bu sırada eskiden benden hoşlanan biri vardı onunla konuşmaya ihtiyacım vardı nasılsın dedim sadece ve günlerdir konuşuyoruz,kafalarımız çok uyuşuyor,hayata bakış tarzımız aynı,çok şey paylaşabiliyoruz.X ise hayaliyle ilgili paylaşımlar yapmaya devam etti instagramda dün gecede iyi değilim ben hiç iyi olmadım diye bir resimin üzerine yazmış ve instagramda paylaşmış.X benim çocukluğum,hayallerim diyorum ya zaafım var ona karşı.şimdi aklım çok karıştı ama bu hiç sağlıklı bir ilişki olmamaya başladı.siz olsanız ne yapardınız?

    31 mayıs 2019 10:11

    2. zaafınızın olduğunun o da farkındadır muhtemelen, bu da biraz götünü kaldırmış bence. daha iyilerini hak ediyorsunuz süslüm, bahsettiğiniz şey sevgiden öte alışkanlık. sizin için fedakarlık yapabilecek insanlarla olun, daha sonra geçen zamanınıza pişman olacaksınız. tecrübeyle sabit :(

    31 mayıs 2019 10:17