kızlar biri var 28 yaşında , ofiste mühendis, hiç sevgilisi ya da birlikteliği olmamış. şans vermeli miyim? benim daha önceden sevgililerim?

oldu. acaba kendini kötü hisseder mi? sıkıntı yaşar mıyız

1. 28 yasina kadar hic iliskisi olmamis erkek kendine erkek demesin ahahaha

27 ağustos 2024 17:51

2. abovvv 28 yaşında hiç sevgilisi olmamış mı? sıkıntı.

27 ağustos 2024 17:56

3. yani nasıl bakir mi yoksa sevgilisi mi olmamış? tek gecelik, eskort vs mi takılmış?

27 ağustos 2024 18:19

4. Bakir+sevgilisi olmamış

27 ağustos 2024 18:33

5. Yaşarsınız olmaz bu iş hem bakir hem erkek hem mühendis yo dostum yo direkt red flag

27 ağustos 2024 18:37

6. Siz niye o kötü hisseder mi diye kötü hissediyorsunuz ya? Ben de siz tecrübesiz olmasını sorun ettiniz sanmıştım. Böyle sorduğunuza göre adam sizi bakire değilsin diye yargılasa pısıp kalacak gibi duruyorsunuz

27 ağustos 2024 18:57

7. Yazık lan ahsjsjd düşünsenize sürekli bu sebepten red yiyor diye sevgili yapamıyor, sevgili yapamıyor diye red yiyor kısır döngüye girmiş çocuk ansjjdkd

27 ağustos 2024 21:08

8. a9 çare görücü usulü.

27 ağustos 2024 22:35

9. ofiste mühendis ama senin ofiste mi? öyleyse hiç bulaşma

adamın karakteri kötüyse sıkıntı yaşarsın adam sekse doyduğunda. tipten değil de çekingenlikten sevgilisi olmadıysa seninle birlikte geçirdiği birkaç yıldan sonra özgüveni yerine gelip daha cesaretli olabilir ve daha iyisini bulmak için ya aldatır ya ayrılır. ayrıca sonradan senin daha önce ilişkin olduğunu öne sürerek kavga çıkarabilir

karakteri iyiyse sıkıntı olmaz, zaten çok partner bulacak biri olmadığı için kısa sürede evlenmek isteyebilir

yani süslü bir şeyler yaşamadan iyice bu kişiyi tanı. küçüklüğünü sor, liseyi sor, üniversite zamanlarını sor. biraz incele, hatta arkadaşlarınla tanıştır fikirlerini al. iyi karakteri olduğunu düşünüyorsan da şans verebilirsin

28 ağustos 2024 03:20

10. Yok ben ofiste çalışmıyorum. Sadece fabrikada çalışmadığını belli etmek istemiştim. Fabrika ortamı daha kapalı bir ortam ya şehirden uzak vs. O yüzden o infoyu verdim. Çekingenlikten sevgilisi olmamış. Biraz özgüvensiz biri boyu yüzünden.

Sevgililerim olmasını dert eder diye düşündüm çünkü bi kere bir arkadaşım ile ilgili 5 yılda 3 sevgili yapmak çok demişti. Benim de 5 yılda 3 sevgilim oldu? Yani beni de çok bulacak bu mantıkla..

28 ağustos 2024 11:37