kızlar bu ayın sonunda cunda tatili planladık önerilerinizi alabilir miyim ?

memnun kaldığınız otelleri, eğlence ve yemek mekanlarını paylaşırsanız çok sevinirim. bu ayın sonu cunda’ da sezon açılmış olur mu deniz için erken mi olur ? daha önce hiç gitmedik o yüzden bilemiyorum

1. cunda otel svila muhteşem bir otel. merkeze aşırı yakın her yere yürüyerek gidebilirsiniz. tertemiz ve otel sahipleri inanılmaz ilgili. ada camping var bir de çadıra kampa meraklıysanız orası da güzel bir yer.

yanınızda bol bol nakit para götürün.. cundada hiçbir yerde doğru dürüst kredi/banka kartı geçmiyor.

ayvalık tostu deneyin :D zaten üç kız kardeşin çekildiği tostççççuuuuuuuuuuğ diye bağırıyorlar hahaha mutlaka dondurma yiyin italyan karameli ve damla sakızı meşhurdu ama bence tüm dondurmalar efsane. Karadeniz Pastanesi diye bir yer var oranın damla sakızlı bademli muhallebisini çok sevmiştim ama yine kart geçmeyen yerlerden biri.

ayvalık genel olarak paraya doymuş bir yer ya mesela restoran doluysa istanbul gibi tmm numaranızı alalım boşalınca ararız demiyolar da direkt ''hmm dolu..boşalmaz.. napim dolu'' gibi umursamaz bi tavırları var :D

9 mayıs 2023 13:02

2. Deniz soğuk olur ağustosta bile soğuktan fazla girilmiyo suya ama onun dışında hoş olur fazla insan kalabalığı da olmaz bu dönemde

9 mayıs 2023 13:19

3. A1, yanlış bilgi ilk turda bitiyor

9 mayıs 2023 13:29

4. Çok teşekkür ederim önerileriniz için süslüler. Parna otel, mola cunda ve cunda pieri konaklama için düşünüyoruz. bunlardan birine karar vereceğiz. Bu otellerde konaklayıp memnun kalan varsa paylaşırsa çok sevinirim . Bende baktım internetten ama çok eğlence mekanı göremedim

9 mayıs 2023 13:43

5. Yeme içme için sevdiğim bazı yerleri yazacağım.

Ayvalık'ta rakı-meze tik mustafa'nın yeri

Cunda için taverna olarak moshos

İtalyan restoranı ayvalık kırlangıç avm'nin ön tarafında cleto's ristorante, orada günbatımı da çok iyi

Şu an kapalı olması lazım ama ay sonuna kadar açılır herhalde cunda vino şarap evi makarna&şarap

Cunda'da yemek için tercih edilebilecek bir başka mekan uno cunda

Zeytinyağlı ayvalık yemekleri için uno'nun hemen yanında adab var bir de.

Yine oraya yakın fine dining tarzı l'arancia cunda

Kahve/kokteyl için orman cunda (açılmış olur mu bilmiyorum)

karadeniz pastanesi tatlı için

9 mayıs 2023 15:54

6. Karadeniz pastanesinde kart geciyordu en son.

10 mayıs 2023 10:37

7. Su soğuk olur bence. Havanin bile isinmadigini dusunursek. Kuzey ege denizi soguktur cok. Ama cunda da paterice plajinin suyu sicak oluyor orada girebilir belki. Ben sezonda girmistim ayvaligin kalan her yerinden cok daha sicakti. Hatta baya baya sicakti.

10 mayıs 2023 10:39

8. benim en sondan kastım bu geçtiğimiz eylül ayıydı ve geçmiyordu çok saçma bulmuştuk. incik boncuk buzdolabı süsü hediyelik eşyalarda da çoğu yerde kart geçmiyor en sevmediğim şey

10 mayıs 2023 10:42