kızlar burcu özberk’  e sıklıkla mini elbise, dekolteli kıyafetler giydirmiyorlar mı? hayır çok yakışıyor konu bu değil ama sürekli aynı?

tarz olunca benim mi dikkatimi çekti?

1. Daha demin annemle konuştuk bunu. Amaç ne çözemedim ki? Tamam güzel gerçekten ama saçma bir noktada.

10 eylül 2021 21:51

2. Öyle süslüm erkek kardeşim bile bu tarz görüntüyü izlemeyi sever o bile fark etmiş. Bu kızı ön plana çıkarmak için sürekli dekolteli şeyler giydiriyorlar diyor

10 eylül 2021 21:55

3. Evet şu an ben de diziyi izliyorum genelde öyle giydiriyorlar. Hatta erkek arkadaşım bile sırf izlenme için kızı böyle giydiriyorlar dedi hak verdim. Üzücü bir durum gibi

10 eylül 2021 22:00

4. Klasik türk dizisi işte Adını Feriha Koydum gibisi gelmedi gerçek fakirlik favim oydu.Kız stajer maaşıyla çoğu çalışanın alamayacağı kıyafetler giyiyor

10 eylül 2021 22:25

5. Evet o kısım zaten inandırıcı değil son zamanlardaki dizilerin çoğu böyle. Başrol kız fakir ama her gün ayrı kıyafet giyiyor, giydikleri de az uz değil pahalı olduğu belli.

10 eylül 2021 22:51

6. Melisa döngelin güzelliğinin yanında ezilmemesi için dengelemeye çalışıyorlar bence..

10 eylül 2021 23:39

7. Kısa giyiniyor çünkü bacak boyu çok uzun değil ve bir tık kalın Ama dekolte neden bende çözemedim onu fksksk

11 eylül 2021 00:45

8. o değilde burak yörük’ü tıfıl bi şey sanıyodum ben sadece arkadaş ortamında oturduğu videolarda görmekten jckdmdnc meğer ne tatlı, dalyan gibi bir delikanlıymış o öyle yaaa

11 eylül 2021 00:45

9. Sibil olayından sonra Burak Yörüğe de yükselmezsiniz kızlar ya bence çok itici.

11 eylül 2021 01:37

10. Bence zaten burcunun bi aurasi yok. Gorsellik icin var,gorselligin cogunlugu da dekolte. Tum dizilerinde ayni karakter ayni huy. Ha dizilerin casti falan iyi hic yoktan izletiyo da gidiyo, ama burcu degil izleten bence. Menajeri iyi

11 eylül 2021 01:42