1. Ben seneler önce iş için gitmiştim, sonrasında çok karıştı malum. şu an nasıl bilemiyorum. Gittiğim zaman, Genel olarak çok pis olmasına takılmıştım. Merkezde, liman tarafı güzel, Binalar fransız mimarisi, mavi renk hakim ancak bakımsız ve pislik içindeydi. Şehrin tamamını temizlemek istiyor insan. Ben otel dışında yemek yemedim. Yiyemezdim de zaten. Görece açık tenli insanlara ilgi çok büyüktü. Ben sarı saçlarımla yolda yürürken rahatsız oldum, ekipteki erkek arkadaşlar olmasa tek başıma çıkıp dolaşmak istemezdim. devasa otoyolları var, trafik lambası yoktu mesela. çok ilginç. Güvenlik sıkı, kimlik noktaları yoğun, rüşvet bol. 1 yıl uzun süre, hangi bölgede olacaksınız o da önemli. Ben merkezdeydim, kırsala gittiğimizde ödüm patladı zira başınıza bir şey gelse mümkünü yok asla bulunamazsınız o kadar tenha, çölümsü ve medeniyet yok. Bence gidip kendiniz görün, sonra 1 yıl kalınır mı bakarsınız.
kızlar cezayir hakkında bilgisi olan var mı? yaşamak için nasıl bir yerdir bir yıl kadar kalmam gerekebilir ?
- cevaplar
16 nisan 2018 20:41