Ben söylerdim. Zaten böyle bir şey söylemek istemediğim için yapmıyorum. Çünkü karşı taraf da yapmış olsa bilmek isterdim. Yapmış biriyle de birlikte olmak istemezdim. (gizlinot: herkesin hayatına kimse karışamaz evet arkadaşlar)
ben yapmadım ama yapmış olsam söylerdim.
ne bileyim buradAki kızlar her şeyi söylüyorlarmış. ayrıca öyle bir konuşma geçebilir veya ilerde öğrebileceği bir durum olabilir sonuçta bu herkesin normal karşılayacağı bir şey değil. çok soru okuduk burada sevgilim daha önce grup seks yapmış(gizlinot: ya da normal karşılanmayan başka bir şey) bunca zamandır söylemedi bana, öğrenince çok soğudum sizce ne yapmalıyım diye. altına gelen cevaplarda hiç olabilir öyle şeyler der gibi değildi.
Geçmiş defterleri karşılıklı olarak karıştırmayın ya.
benimki yapmış daha önce. yaptığını söylemişti. ben de “ooo kraaal heyt bee hızlısın hee” diyip sırtına vurdum geçtim kdlsls
Aynen demek istediğim o.
Kızlar yani sevgililerinizin eski sevgilisiyle neler yaptıklarını deli gibi merak ediyorsunuz, ama azıcık bile bir sey öğrenince o kızları kafaya takıyorsunuz mutsuz oluyorsunuz
Simdi gelip de kimse üçlü yaptığımı söylerim karşı taraftan da beklerim demesin
Aay geçmiş geçmişte kalmış hele ki cinsel hayat. Bunu bilmek karşı tarafa bişey katmayacak tam tersi bozar yani. Benim eskiiii erkek arkadaşım daha önce otobüste bir kızla yakınlaştığını hatta elleşme durumu olduğunu anlatmıştı ay ne bilim ya hep aklıma geldi iğrendim düşük gördüm ama o an cinsel çekimdir elektriktir olmuştur belki ama bu özeldir özelde kalmalıdır bence. Kim sevgilisine eski sevgilisiyle olan cinsel hayatını anlatır ki onu geçtim bunu kim duymak ister
Söylemem onunda söylemesini istemem. Günah çıkartmasın bana. Ne yaşadıysa yaşadı. Hepimizin hatası, günahı var. Ayrıca kafa yapısı değişir. Önemli olan bana geldiği hali. Yok eskisini üzmüş mü, aldatılmış mı, aldatmış mı. Kaç kişiyle birlikte olmuş. En iyisi hangisiymiş. Bunları öğrenip elimize ne geçecek. Sormayın karşı taraf sorarsa da takıntılı biri olduğunu bilin ve bence koşarak uzaklaşın. En kötüsü o çünkü.
Asla. Ne karşı tarafinkini bilmek isterd ne de ben anlatirdim. Bunlar özel şeyler. Erkek arkadaşım diye bütün hayatımı bilmek zorunda değil, böyle bir şeyi paylaşmanın bir nedeni de yok yani bilmesi ona ne katacak