kızlar erkek arkadaşımın ablasıyla tanışacaktım ablası benim için getir de boyunu posunu görelim demiş. bunu en yakın arkadaşıma söyleyince?

kahkaha atıp "görülcek boyun posun yok ki" dedi bana. kendisi 1.70 üstü, ben ise 1.60 'ım. fiziğim gayet güzeldir. o ise her zaman boyunun uzun olmasıyla övünür. aşırı kırıldım, haksız mıyım?

1. Sevgilinin ablasi ne derse ok yakın arkadas bisey deyince kıskanç,pislik... vay arkadaş

20 mart 2021 15:19

2. Patavatsızlık yapmış boşver gül geç. övünülecek başka bir şeyi yok galiba onun da

20 mart 2021 15:20

3. Anonim 3 sevgilimin ablası kötü bir şey demedi, dese bile inanın onun lafını yaparım ya da altta kalmam. En yakın arkadaşım olunca heyecanla böyle anlatırken, kahkaha atıp hevesimi kırması beni üzdü.

20 mart 2021 15:22

4. Sevgilini çağırsana tanışalım nasıl biri demiyor getir boyunu posunu görelim diyor. Ikisi arasında epey bir üslup farkı var. Ama sevgili tarafi olunca sorun yok sanırım.

20 mart 2021 15:25

5. ben soruyu okuyunca sevgilinizin ablasının lafına bozuldunuz sanmıştım. abla bunu demiş yanlış, sevgiliniz bunu size söylemiş iki kere yanlış, siz de bunda sorun görmeyip kız arkadaşınıza normal gibi anlatmışsınız yanlış kere yanlış, kız arkadaşınız (daha önce bu konuda herhangi bir laf çarpması yok diye kabul ediyorum) ise bu yanlışlardan güç alarak şaka yapmış. bence siz asil sorunu görmüyorsunuz.

20 mart 2021 15:27

6. Kızlar ben sevgilimin ablasının dediğini kötü niyetli algılamadım, arkadaşımınkini de algılamadım sadece o an çok kırıldım çünkü heyecanlıydım. Ama demek ki tepki vermem gereken bir durummuş. Bir daha böyle bir şey söylendiğinde tepki vereceğim. Arkadaşıma da bir şey dememiştim zaten ciddiye almamak en mantıklısı. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

20 mart 2021 15:31

7. Getir boyunu posunu görelim sizi görmeden genel söylenmiş bir ifade. Yürü endamına bakalım vs denir hani ilk etapta başka fiziksel özelliklere bakılır tabi ki. Lafın gelişi söylenmiş bir şey. Ama arkadaşınız sizi ezmeye çalışmış bile isteye ben olsam mesafe koyardım. Boyum yoksa da yok uzun olmak marifet değil ki.

20 mart 2021 15:31

8. Arkadaşınızın en yakın arkadaşınız olduğuna emin misiniz benim boyum 156 en yakın arkadaşım 175. bacağımla kolunu ölçüp aynı boyda diye iki saat gülmüştük aranızdaki samimiyete bağlı böyle şakalar olur bence

20 mart 2021 15:32

9. 1.60 boyla fiziğiniz max ne kadar güzel olabilir ya konudan bağımsız jdhdkdjdjd

20 mart 2021 15:47

10. Aynen son anonim :dddd