kızlar kısmetse olur sedat aybükeden mi hoşlanıyor?

ilk bölüm harici izlemedim ama programı az çok takip ediyorum twitterda ve instagramda edit yapmışlar oradan gördüm sedatı ilk gün beğenmiştim bide aybükeye ters laflar etmişti nasıl oldu bu ikisi anlamadım hahajs

1. Başından beri edit yapıyorlardı zaten süslüm, kurgu olduğu belli değil mi? Aybüke bunun yolunu yapıyor işte.

30 aralık 2022 11:47

2. Benim shipper kalbim destekliyor valla bu çifti :)) böyle programları kafa dağıtmak için izliyorum zaten hiç de kurguymış filan diye canımı sıkamam. Sedat'ın gelir gelmez aybüke'yi bozması, hoşlandığı kızın saçını çeken erkek izlenimi uyandırdı. Aybüke gibi herkesin kendisine aşık olduğunu zanneden insanlar için başarılı bi dikkat çekme yöntemi. Önümüzdeki günlerde bu shipin üstüne giderler çünkü çok reyting getireceği belli.

30 aralık 2022 13:27

3. Shiplerin farkındalar ve biraz buna oynuyorlar bence. Ara ara o shipçilere göz kırpacaklar böyle. Ben aybükün ilgisinin olduğunu düşünmüyorum ama sedata, o tolga gibi görsel olarak şovunu yapabileceği birini istiyor. Tolga da aybük-sedat shipinin imasını yaptı zaten son fragmanda aybükeye sen biraz daha takip et ona göre hareket edersin gibi bi şey söyledi. Bu arada aybükten nefret etmeme rağmen enemies to lovers fantezimizden midir nedir o ikisini izlemeyi ben de seviyorum. Keşke olsalar shjd

30 aralık 2022 13:43

4. Sedat o kadar saygısız bir insan ki orada hangi kızla olursa o kıza üzülürüm. Hiç tanımadığın insana ilk gün öyle şey de demezsin, diğerlerine de sürekli yorum yapıyor sanki kimsenin umrunda onun yorumu.

Sedat bence hoşlanıyor ama ben bunun ilgi çekmek için, kendini ön plana atmak için yaptığını düşünüyorum. İlk gün başkasına sen buraya ünlü olmaya mı geldin demişti, insanın fikri neyse zikri de o olur. Sonra antipatik dediler birkaç kere hemen antipatik diye rap şarkısı çıkardı. Tek amacı şarkılarını duyurmak.

Aybüke bence hoşlanmıyor ama Sedat dahil herkesin ilgisi hoşuna gidiyor. Tolgadan beklediği ilgiyi az alıyor öünkü Tolga alışık olmadığını ve kameralardan dolayı kızardığını, zorlandığını söyledi.

Twitter'dan öğrendiğime göre dün Aybüke sedatı kırmızı odaya çağırmamış, yapım Tolga hariç evden birini göndermiş. Yapımın tek amacı kavga çıksın, kaos çıksın. İlk bölümde öykü Serter demişti ki Türk örf ve adetlerine göre hareket etmeniz gerek. Sevgilisi olan birine hoşlandığı belli olan diğer adamı kız istemediği halde odaya göndermek, sonra da bunu erkekler evinde TV'den izletmek ne ladar uygun örf ve adetlere. Kendileri ile çelişme %100.

30 aralık 2022 13:57

5. Aybüke'yi hiç mi hiç sevmiyorum ve sedat da normalde sevebileceğim bir tip değil ama evde öyle insanlar var ki sedat yine "idare eder" listemde. Dünkü cansel ve aybüke kavgasında aybüke o hareketi bana yapsa kesin diskalifiye edilmiştim.

30 aralık 2022 14:41

6. Ben cansel yerinde olsam sinirden programdan ayrılırdım aybüke geldi hakaret etti, portakal suyunu üstüne döktü sonra da saldırdı. Sırf aybükenin 5 yaş grubu tiktok fan kitlesi gitmesin diye ikisine de sarı kart verdiler. Oylama falan da şu an çok sinir bozucu çünkü aybüke zaten hazır fan kitlesiyle geldi ona güveniyor içerde de, ne yapsa da yine en çok oyu o alacak ve elenmeyecek biliyor.

30 aralık 2022 15:23

7. bence hoşlanıyor olabilir ama aybüke çok boktan bi tip. kesinlikle kırmızı kart alıp gitmeliydi. sedat'ın güzel bir aşk yaşamasını isterim. ilk günü saymazsak oradaki en düzgün kişi. kısa olmasaydı şansı daha yüksekti.

31 aralık 2022 00:32