kızlar kız kardeşimin kendine bile isteye zarar verdi. bu durum ileride daha ciddi bir hal alabilir mi?
kardeşim 23 yaşında, inanılmaz güleryüzlü, enerjik ve yaşam dolu bir kız. birbirimizle her şeyimizi paylaşırız. geçenlerde eline kaynar su döküldü çay doldururken. eli de baya kötü oldu, acile götürdük anında. bu arada kaynar su dökülürken yanında değildik, kendisi mutfakta tekti. dün de kaynar suyu eline bile isteye kendi döktüğünü itiraf etti bana. sebebi de sevgilisinin daha fazla ilgisini çekmek istemiş olması. sevgilisi de, kardeşime karşı gerçekten inanılmaz ilgili biri, sevgisini hepimizin içinde de gösterir hiç çekinmez. tartıştıklarını zannettim ama öyle bir şey yokmuş. bir anda aklıma geldi daha fazla ilgi vereceğini düşünüp döktüm dedi. o an nasıl tepki vereceğimi bilemedim çünkü ruh sağlığı için endişelendim. çok sinirlendim ama yüzüne yüzüne kızamadım. ya süslüler ileride bu durum daha ciddi bir hal alabilir mi? psikolojik tedavi görmeli mi sizce? ben çok endişelendim bu yaptığından sonra