kızlar merhaba a313 ve ialuset kullanan duyan bilen var mı?

etkileri ne oldu bir sürü kafa karıştırıcı yorum var bilemedim ne yapsam

1. ben 2 senedir a313 kullanıyorum ss. cilt kalitemi artırdı ve daha dolgun geliyor bana eskisine göre. 28 yaşındayım kaş aramdaki çizgiyi de baya açtı. ialuset ile kullanmadım hiç aslında filiz özçevirende görmüştüm fakat pahalı geldi bana içeriğine göre. onun yerine matrixyl ya da başka peptit serumlarıyla kullanıyorum ve haftada 1-2 kere de lrp baume kullanıyorum onarım için.

16 kasım 2023 11:34

2. teşekkür ederim kızlar <33 a2 fransada ki fiyatı nedir bilgin var mı?

16 kasım 2023 12:14

3. Fransa'nın bir numarası diye pazarlıyorlar Türkiye'de ama Fransa'nın bundan haberi yok :d skincare addict Fransız arkadaşlarım var. Hiçbiri kullanmıyor ve bizdeki acnelyse gibi algılılıyorlar. Vücuda olabilir ama yüze devamlı kullanılmaz diyorlar.

Ben birer tane almıştım. Pek konforlu bulmadım ikisini de. Aynı etkiyle daha iyi formüller var. Ben şu an verso kullanıyorum, memnunum. Shani darden çok güzeldi. Elizabeth arden seramidli retinolü yukarıda bahsettiğim arkadaşlarım çok övdü. Onu da denemek istiyorum.

Türkiye'de hangi markalar bulunuyor bilmiyorum ama başlangıç için lrp ve kiehl's güzel ve konforlu.

16 kasım 2023 12:28

4. ialuset Fransadan aldigimla turkiyeden aldiklarim farkliydi bir daha almam