kızlar saçma bir soru sorucam nolur kızmayın. yüzümde erkeksi bir ifade oluyor böyle nasıl anlatsam sanki daha sert duruyormusum gibi?

geliyor. yani her zaman değil ama böyle kız kız durmuyorum. kendimden utandım sorarken ama böyle hisseden var mı ne yapmalıyım sizce

1. süslü erkeksiden kasıt sert veya donuk durmak mı 🤔 düşününce erkeksi bir ifade bakışlarla falan olmaz bence yüz hatlarının maskülen olması lazım gibi. resting bitch face'den mi bahsediyorsun acaba? biri bir şey mi söyledi

23 şubat 19:31

2. Kaşını aç

23 şubat 19:33

3. Saçlarım koyu kumral bir aralar siyaha boyuyordum saçlarımı ve kaşlarımı o zaman bana da anlat desen anlatamayacağınız şekilde erkek gibi geliyordum makyajsızken aynaya. Şu an balyajlı yoğun bir sarı kullanıyorum ve o dediğiniz görüntü gitti bende. Bence saç açmadan kaş renginizi açmayın linç yiyicem ama çok kötü gözüküyor ve hepsi turuncu oluyor

23 şubat 19:39

4. A1 yok ya öyle bişey değil de. Bende kaşlardan dolayı mı diyorum saçıma göre koyu çünkü. Açma konusunda da kararsızım turuncuya döner diye

23 şubat 20:41

5. A3 saça param yok ya :((