kızlar sevgililerinize beğendiği ünlü kadınları sordunuz mu hiç?

ben sormak istiyorum ama bu sefer kendimle kıyaslamaya gider miyim diye düşünüyorum. o bana sorsa söylerdim. sorduysanız da ne söyledi merak ediyorum :) kendi gözlemleriniz de olur mesela film izlerken ağzından kaçırmıştır falan .d

1. ben sormuştum sasha grey demişti. keşke sormasaydım

24 mart 2020 21:54

2. Margot robbie demişti bi ara lafı geçtiğinde. Benim o kadınla uzaktan yakından alakam yok 😬

24 mart 2020 21:56

3. Biz konuşuyoruz ya güzele güzel deyip geçiyoruz margot benimkine mi bakacak cmmd

24 mart 2020 22:00

4. cansu dere demişti ben de pek beğenmem. josephine skriver'a da ben bayılıyorum o pek beğenmemişti.

24 mart 2020 22:03

5. Suslu benimki demet evgar’ı begeniyor ve ben de kadına uyuz oluyorum. Oyununa gitmistik ve gozunu kırpmadan izledi, inanılmaz sinir olmustum.

24 mart 2020 22:05

6. Demet evgar'a aşkı var :dd ben de beğeniyorum zaten sorun yok haha

24 mart 2020 22:06

7. zevklerimiz pek benzemez ama sürekli konuşuruz ya ben açarım genelde. güzel bir kadın gördüğümde de gösteririm ve hiç çekincem olmaz, niye bilmiyorum ya ben böyle şeylerde kimsenin kıyasa gideceğini veya kıskanacağını sanmıyorum süslü. o benden daha az konuşur ve çok nadir gösterir. ben cidden seviyorum ya, genelde de ben kadınları erkeklerden daha çok inceliyorum zaten. saçlarına, kıyafetine, takılarına her şeyine dikkat ederim. fiziğini de konuşuruz taktığı küpeyi de. göze güzel gelince başkasının fikrini duymayı seviyorum.

24 mart 2020 22:46

8. ben sordum birkaç isim söylemişti ama ben direkt şu ünlüyle sevişirim modunda söylediğim için benden daha kötü bir şey söylemedi hiç, takılmam zaten.

24 mart 2020 22:49

9. Tabiki sordum bunu sormak konuşmak Çok normal gereksiz komplekslere giremem eskiden bende takardım böyle şeyleri ne gereksiz.

İrina shayk'ı çok beğeniyor İrina ile tek ortak noktamız ikimizin de kadın cinsine ait olması agagsgs

24 mart 2020 22:51

10. iki süslüm de demet evgar demiş ona şaşırdım biraz o kadın bana maskülen geliyor oynadığı karakteri (her ne kadar izlemesem de) üzerine yapıştırdım galiba jdhbhj

24 mart 2020 22:55