kızlar sevgilim de ben de artık ?

kondom kullanmak istemiyoruz. farklı yöntemler denemiş olan süslüler, ne önerirsiniz? açıkçası dkh beni biraz geriyor unuturum falan diye. 7 senedir düzenli cinsel hayatımız var başka bir yöntem denemedik daha önce.

1. Evlendigimden beri spiral var ve bir yan etkisini gormedim memnunum. Dkh bana da cok stresli geliyor. Her gun ayni saatte almak vs bir de kustugunuz zaman bile etkisi azaliyor ki insanlik hali olabilir yani. Spiral de tabii Cinsel hastaliklardan korumuyor. Bir jinekolog ile gorusup bilgi almaniz daha saglikli olur. Bunda utanilacak cekinilecek bir sey yok.

14 ekim 2020 00:35

2. Suslu bi spiral kaliyor. o da bildigim kadariyla hamilelik yasamis kadinlara onerilen bir sey ve biraz zahmetli. Ayrica kayma etme durumu varmis, kaza olabilir. Baska da anal seks onerebilirim yani. Her seyi elemissiniz yani lol Kondom haric her sey erkegin rahatina hizmet ediyor valla. Sen ugrasacaksin digerler seceneklerde hep.

14 ekim 2020 00:36

3. Sevgilinin spermlerini dondurtup vazektomi yaptırın :p spiral için bana kesinlikle istemiyorsan önermem demişti doktorum.

14 ekim 2020 00:43

4. Sağolun süslüler. Jinekolog ile görüşeceğim zaten kesin geçiş yapmadan önce. Şuan araştırma aşamasındayım hangisi daha mantıklı olur diye. Spiral düşünmüyordum ama yeni nesil olanları araştırırım bir kez daha, anal seks yapmıyoruz, geri çekilmenin riskini de göze almak istemem. Özellikle nuvaring ya da iğne kullanan var mı merak etmiştim süslüler.

14 ekim 2020 00:47

5. Hahaha süslü vasektomi de düşündük gerçekten, istiyorsan yaptırırım diyor ama sıkıya gelse kondomun nesi var mis gibi demeye başlar. :d

14 ekim 2020 00:48

6. Mesigyna aylik igne kizlar , dkh ile ayni etkiye sahip her ay ayni gün vurdurmaniz yeterli hwr gun ilac icicem dersi yok , tabiki cinsel hastalıklardan sadece kondom korur ve jinekologa sorsaniz degistirmeden once size uygun olan yontemi onericektir :)

14 ekim 2020 00:48

7. Süslü neden kullanmak istemiyorsunuz bilmiyorum ama vazektomi+1 :d çünkü dkh’ın yan etkilerini düşündükçe bunu kendime yapmamalıyım diyorum. Diğerlerinin de belli başlı riskleri var en iyisi bu hshjssk

14 ekim 2020 00:50

8. anal seks mi:( haftada 3-4 kere sevişiyor desek, bir seneye altında bezle gezersin ss

14 ekim 2020 00:53

9. Süslü benim lateks alerjim var kullandığımız latekssiz kondom piyasadan kalkmış bulamıyoruz. Geçici olarak başka bir şey kullanıyoruz şuan ama hiç mutlu değilim.

Süslü sen mesigyna mı kullanıyorsun? Herhangi bir sıkıntı yaşadın mı? Illa gebelik olarak değil, regl döngüsü vs. Bir de depo provera yerine neden mesigyna?

14 ekim 2020 00:54

10. Benim de lateks alerjim var kondom bulmak zor oluyordu uzun ilişki de olduğu icin iğneye geçtim , yanlis olmasin ama aylik iğne östrojen +progesteron iceriyor diye biliyorum,uc aylik olan progesteron , gecerken doktoruma danışmistim siz de danisin mutlaka . Uc aylıkta adet kesilmesi problemiyle daha sik karsilastigini soylemisti, ben 2 yildir aylik igne kullanıyorum her ay duzenli reglimi oluyorum her hangi bi sorun yasamadim ,ama dhk ile ayni etkilere sahip yani siskinlik duygu durum değişikliği vs iğne de yapar ben pek hissetmiyorum ekstra bir sorun ama soyleyeyim dedim

14 ekim 2020 00:58