kızlar soğuk lipoliz yaptırıp faydasını gören var mı?

karın yağlarımdan kurtulamıyorum, özellikle de alt karın bölgesi. kilo fazlam yok ama karnımda bölgesel yağlanma var. pilatesde yapmama rağmen asla dümdüz olmuyor. bu işlem yağları parçalıyormuş galiba. yaptıran var mı? değer mi sizce?

1. Ben yaptırdım süslü eğer linç yemeyeceksem etkisini de gördüm

30 ekim 2019 19:47

2. anon1 acaba kaç seans yaptırdınız ve etkisini ne kadar sürede gösterdi. grupanyada falan tek kullanımlık tek bölgelik 40 tlye falan satıyorlar. 40 tl olan şeyden medet ummuyorum ama o kadar küçük ki problemim işe yarayacaksa yaptırayım.

30 ekim 2019 20:01

3. Belki ilginizi çeker inşallah 7 kasımda vaser liposuction ameliyatı oluyorum

30 ekim 2019 20:57

4. hangi bölge için ne kadar ödeyeceksiniz acaba?

30 ekim 2019 21:24

5. anon4

30 ekim 2019 21:24

6. Karın bölgesi 8.500₺

30 ekim 2019 21:34

7. Totalde 4 tane yaptırmıştım süslü 2 kere simit bölgesine 1 kere karın 1 kere de bu arka simitlerin ora nasıl tarif edeceğim bilemedim fkdkd 1-1 buçuk ay sonra fark etmişti ama 3 ayda heh tamam oldu bu iş derecesinde fark etmişti. Her seansta 1 saat sürmüştü. Bide çok su içiyordum beni korkutmuştu yapan kadın az su içersen etkisini göremezsin diye. İdrarla atacaksın demişti cidden idrarım değişmişti.

30 ekim 2019 23:23

8. Simit bölgesine düşünüyorum simitlerin de gitti mi süslü ya en zor eriyen yağ ordaymış? Zayıfladım epey ama erimiyor simitler

31 ekim 2019 02:38

9. Ben alt karına yaptırdım, coolsculpting diye geçen şeyden yaptırdım. 1 seanstı ve çok pahalıydı. Zayıf bir insanım ve hiç doğum yapmamış ve kilo almamış olmama rağmen alt karnım kendimi bildim bileli sarkık ve yağlıydı, ne yaptıysam erimiyordu. Hayatımda verdiğim en doğru karar oldu estetik adına, gerçekten 3 ay içinde karnım düzleşti, 3 ay daha düzleşmeye devam etti. Yağ hücrelerini dondurarak öldürüyor, sonra kendi vücudun o yağları atıyor. Şimdi alt karnım karnımın geri kalanıyla uyum içinde yanı ekstra yağlı değil. Kilo verdiğimde tüm karnım dümdüz oluyor, aldığımda da alt karnım ekstra şişmiyor. Normalde böyle şeylere aşırı para dökmeye karşıyım ama buna çok çok ihtiyacım vardı, giyemediğim ne varsa giymeye başladım. Vücudun belli bir yerinde ekstra bir yağlılık varsa yaptırılmalı bence, bir kilo verme veya vücut şekillendirme yöntemi değil.

31 ekim 2019 07:24

10. 6000 civarıydı süslü, önce pahalı geldi ama şimdi geriye bakınca değer diyorum.

31 ekim 2019 17:27