kızlar son zamanlarda ilişkilerde para sorunsalı çok artmadı mı ?

eskiden bu kadar çok soru görmüyordum. erkeklerin ailelerine para akıtması, kadınların degersizlik duygusu vs. parasıyla rezil olmak tam anlamıyla bu gerçekten. ne yapılabilir bu durumda ? nasıl sınır çizilebilir? evli değilim ve iyice soğumaya başladım evlilikten. istiyordum oysa. herkes aynı değil tabi ama bilmiyorum

1. Kadınlar genelde kendi ailelerine para yardımı yapılmasını normal karşılarken eşlerinin yardım yapmasını korkunç buluyorlar, sözlükten anladığım bu. Çok talepkar aileleri dışarda tutuyorum. Aile çok talepkarsa ve eş de durmadan para akıtıyorsa sınır koyulması gereken tek bir kişi oluyor bu durumda.

18 ağustos 20:59

2. Kadınlar evlilikte asıl hedefi maddi gelir elde etmeye çevirdi bence. Çünkü ülkede gelirler çok düşük, 30-40 küsür maaşı olan kadın da tatile gidebilmek için bile bir erkeğe ihtiyaç duyuyor. Çevreye özenme de çok fazla. O yüzden ilişkilerde temel muhabbet para oldu, herkes eşi onu zengin etmeliymiş gibi düşünüyor. Yüksek maaşı, güzel kariyeri olan kadınları veya ilişkilerde gururlu davranan kadınları tenzih ederek söylüyorum.

18 ağustos 22:16

3. Çünkü eskiden kadınlar çalışmıyordu ve eve giren para hakkında bir söz hakları yoktu. Şimdi var. Ben neden 100k lık gelir elde edecekken daha rahat yaşayacakken sabahın köründe birilerinin ev- araba almak kolayken alamadığı, sorumsuz davrandığı noktada eşşek gibi sabahın altısında kalkıp çocuğumdan, zamanımdan  oluyorum diyorlar ki haklılar. Yoksa benim babam da bir haltı beceremeyen kendi tarafına çok para akıtmıştır ki boşandılar annemle zaten annem çalışan bir kadındı.

Ailesine bakacaksınız süslü bakmamazlık olmaz. Kendi halinde kendi kendini geçindirebilen evi olan geliri olan, çocuğundan ben ona baktım o da bana bakacak kafasında olmayan oooo çift maaş oldular birazı nı da biz yiyelim zihniyetinde olmayan daha çocuğuna elinden gelen yardımı göstermek isteyen ailelerin oğulları- kızları ile muhattap olacaksınız ki inanın bunun maddi durumla ilgisi de yok. Diğeri gerçekten kölelik hem ev işinin zihin yükü hem dışarının zihin yükü size binerken bir de çalıştığınız para birilerine gitmesin. Herkes dengiyle evlenmeli. Acil sağlık durumlarını es geçiyorum da düzenli kira yardımı yapanlar falan var. İster istemez sinir oluyorsun.

18 ağustos 22:31