kızlar sude alkışın abisinin olayını gördünüz mü? resmen üzeri örtülmüş, herkesi susturmuşlar. linki ekliyorum izleyin?

bir de sude sürekli o yıl "ühü ühü linçleniyorum, kadinlar hani feministti beni sürekli linçliyorsunuz haketmiyorum" diye videolar çekiyormuş. bu olay olduktan sonra yorumları kapatmış bir süre. izleyicileri yazmış bende oradan okudum. insan bu kadar mağduriyet yaratırken utanma olur. yuh be. ne arsız, iki yüzlü bir aileymiş. linki yorumlara ekliyorum.

1. Tivitırdaki topluluk gruplarında da paylaşıldı.

(link: https://vt.tiktok.com/ZSjT5wVrP/ Buyrun o video)

8 aralık 2024 18:45

2. Olay ne yazar mısınız lütfen? Herkeste tiktok yok, izlenmiyor hesapsız

8 aralık 2024 19:30

3. Normal video şeklinde de açılabiliyor Tiktok yüklemenize gerek yok

8 aralık 2024 19:38

4. sude alkışın abisi 13 yaşında bir çocuğa özel fotoğraflarını yollayıp taciz etmiş evine çağırmış falan şu an da üzerinde yurt dışı yasağı vs varmış. akıl hastası olduğuna dair haber çıkartmışlar adam hakkında vs vs. suda alkışa da abisini savunduğu için tepki gösteriyorlar. yaptığı şeyin üstünü örtmeye çalışmaları ailecek iğrenç bir şey ama sude de çıkıp abim böyle böyle yaptı hiç tasvip etmiyorum diye basın açıklaması yapmadı garip olurdu. olay açığa çıkıp görünür olduktan sonra aldığı tavır önemli bence. hala abisini savunuyorsa tepki verilmeli

8 aralık 2024 19:47

5. A2 abisi 13 yaşında bir kızla cinsel içerikli konuşmalar yapmış mesaj yoluyla, birbirlerine fotoğraf atmışlar, kız evine gitmiş vs.

Bu arada video bende de açılmadı, internetten sude alkış'ın abisi diye aratıp haberleri buldum.

8 aralık 2024 19:48

6. Sude'den de çok soğudum abisini savunduysa, önceden de sevmezdim de yani. Bir şey bilmiyorsan ve abine inanıyorsan da olaylar netleşene kadar en azından konuşmayacaksın.

8 aralık 2024 19:50

7. Bu arada hesap olmadan video açılmıyor her zaman. Bu video ben de açılmadı mesela sürekli uygulamayı indirmeye yöneltiyor. Videoyu açıklayacağına bilmişlik yapıyosun. Böyle soru açılmaz

8 aralık 2024 19:51

8. Açıklayan arkadaşlar allah razı olsun anlatamadım misafirim var şu an.

Anonim 4 yuh ya tek cümle yazmışım belki tiklamamistir diye belirttim açılamadığını bilmiyrdum bilmişlik taslamak ne alaka

8 aralık 2024 20:05

9. Anlatanlara teşekkürler. Çok kötü cidden:(

8 aralık 2024 20:39

10. Ben bu olayı çok önceden duymuştum da o zamandan bakmıştım sude abisiyle ilgili tüm içerikleri kaldırmıştı artı hem o hem ablası instadan çıkarmıştı (diye hatırlıyorum). Yanlış hatırlıyor olabilirim ama abisini savunacak bir şey yaptığını görmedim ben.

8 aralık 2024 20:50