kızlar yakın arkadaşımın annesi?

arkadaşım annesiyle ciddi problemler yaşıyor. annesi çok müdahale ediyor hayatına sıkıntı bundan kaynaklı. akşam 6’da evde olmasını istiyor mesela, yoksa kavga kıyamet. yahu kız 5.30da çıkıyor işten... akşam toplu yemeğe çıkmışız, saat 8 suları görüntülü arıyor falan. ilginç bir annesi var. neyse, kadın beni aradı bugün. aramızda kalsın sakın söyleme seni aradığımı dedi. ne oldu x hanım dedim, pelin pazar günü neredeydi biliyor musun dedi. bilmiyorum, haberim yok dedim. gerçekten de yok bu arada. sonra başladı bana kursa gittiğini söyledi, demek ki yalan söyledi, gitseydi seninle giderdi falan demeye. bilmiyorum, bensiz de gidebilir dedim. sen lütfen pelin’e çaktırmadan sor kursa gitmiş mi sonra bana haber ver diye tutturdu. ben pelin’e söylesem annesiyle tartışır beni aradığı için. ne yapsam? 10 dakika sonra dönüp “evet gitmiş” diyip annesine yalan söylemeyi düşünüyorum. bu durumda pelin’e konusunu açmayacağım. sizce mantıklı mı? :/

1. Bence kıza söyle. Senin arkadaşın olan kişi kız neticede, annesi değil

16 eylül 2020 11:04

2. Bence direkt pelinle konuş annesiyle çok muhattap olma. Yoksa kadın sürekli sana sorar sen arada kalırsın hep

16 eylül 2020 11:05

3. Pelin’e söylersem daha da gerilecek annesiyle o yüzden söylememeyi düşündüm. Bana özel değil, Diğer arkadaşlarına da bunu yapıyor zaten sadece Pelin’in haberi yok. :/

Lisede olsak anlayacağım bir nebze de olsa, 25 yaşında kız pazar sabahı kursa gitmiş olsa ne olur, olmasa ne olur.

Bilmiyorum süslüler.

16 eylül 2020 11:10

4. Annesiyle tartisir tartismaz bu sizin sorununuz degil. Siz mutlaka pelin ile konusun belki kursa gitme muhabbeti bile yok kadin psikopatlik derecesinde ise ikinizi denemek icin ortaya boyle bir sey atmis da olabilir. Siz simdi evet kursa gitmis deseniz belki Pelin bambaska bir sey soylediyse ortalik tam karisir. Ayrica kizcagizin annesi zaten arkasindan is ceviriyor bir de siz kadina evet kursa gitti demekle ayri bir is cevirmis durumuna dusmeyin yok yere.

16 eylül 2020 11:10

5. Yok süslü, g ile başlamıyor.

16 eylül 2020 11:15

6. kızlar bir arkadaşımın annesi böyleydi, kızı 30 yaşındayken ve ailesi ile aynı evde yaşarken gidip kendi kendine evlendi ve ailesine evlendiğini 1 hafta sonra söyledi, fazla baskı bu tarz saçmalıklar yapmaya sebep olabiliyor.

16 eylül 2020 11:18

7. Ben olsam annesine dönüş yapmaz, tekrar ararsa da beni kendi aranızdaki konulara karıştırmayın, tekrar aynı sebeple ararsanız Pelin'e anlatmak durumunda kalacağım derdim.

16 eylül 2020 11:28

8. Bunu ben de yaşamıştım. Annesine direkt "kusura bakmayın ben böyle bir şey yapamam arkadaşıma, çok yanlış" demiştim. Kıza da söyleyin, diğer arkadaşlarına da yapıyormuş, onu da söyleyin. Ne kadar ayıp. Kızını rezil ediyor.

16 eylül 2020 11:29

9. Arkadaşınla konuş ve ona ne demeni istiyorsa onu söyle bence. Sonuçta annesi ile hiçbir ilişkin yok ama Pelin senin arkadaşın, yetişkin bir kadın. O annesine ne söylemeni istiyorsa onu söyle bence.

16 eylül 2020 11:52

10. benim annem de böyle olmasa da buna yakın davranıyor slfjldksş bence arkadaşınıza söyleyin, ben söylenmesini isterdim bana

16 eylül 2020 11:56