kablosuz dikey süpürge olarak dyson harici hangi marka ve modeli önerirsiniz? kullanıp memnun kaldığınız modeller hangileri?

1. Başka pahalı marka alana kadar eski model dyson demeye geldim süslü. Mesela v15-20 değilde v8 gibi. Eminim diğer markalarla aynı fiyattır

9 ocak 2024 15:08

2. bosch

9 ocak 2024 15:22

3. a2 bosch'un hangi modelini önerirsin?

9 ocak 2024 15:29

4. a1 ben direkt dyson almak istemiyorum. o yüzden farklı marka sordum aslında. bana gereksiz pahalı bir ürün gibi geliyor sürekli. önyargı oluştu resmen.

9 ocak 2024 15:30

5. unlimited 7 var bende gayet memnunum. kablolu süpürge olarak da dyson animal var, hafta sonu çalıştırıyorum sadece. onun dışında sürekli boschu kullanıyorum bir problem yaşamadım henüz, 6 falan oldu alalı.

9 ocak 2024 15:32

6. feminist benim de aklımda unlimited 7 vardı. ancak çevremde hiç kullanan olmayınca emin olamamıştım. teşekkür ederim yanıt için.

9 ocak 2024 15:34

7. Philips aqua trio. Dyson'dan buna geçtik biz çok memnunuz.

9 ocak 2024 17:14

8. Philips xc7043 süslü 3 yıldır kullanıyorum, harika. Tavsiye ediyorum ben.

9 ocak 2024 21:45

9. unlımitted 7 annem kullanıyor, gayet memnun. dyson'dan geçti o da.

9 ocak 2024 22:11

10. Kızlar bu şarjlar sonradan bela olmuyor mu? Batarya sonuçta hep aynı verimlilikte mi? Bende robot süpürge var 2 yılda batarya öldü yeniledim, kablosuz bir süpürge istiyordum ama vazgeçtim kablolu kaliteli alıcam batarya olayı beni çok düşündürüyo bir de ben biraz hor kullanıyorum dyson elimde kalır benim

10 ocak 2024 00:38