kadında genitalin kıl açısından pürüzsüz olmasını sevmeyen partneriniz oldu mu?

1. Kıllı am xd

1 kasım 2021 23:52

2. Bir arkadaşımın arkadaşının eşinin lazerli olan karısını beğenmediğini ve bu sebeple boşandıkları gibi ilginç bir olay anlattı da olabilir mi böyle bir şey diye merak ettim swh

2 kasım 2021 00:01

3. evet süslü. alt değil de üst kısımda kıl olmasının daha kadınsı daha sağlıklı durduğunu söylüyorlardı

2 kasım 2021 00:01

4. Bunu ben de duymuştum. Bi arkadaşımın partneri, rahatsız oluyorum böyle pürüzsüz görmekten, çocuk gibi, kadınsı değil demişti.

2 kasım 2021 00:07

5. ulan biz bu kadar ağda, sir, lazer, epilasyon eziyetini neden çekiyoruz o zaman *mcıklar ahahahhhshd

2 kasım 2021 00:09

6. tüysüz de olsa, koskoca kadının vücudunda çocuk gibi görüneceğini sanmıyorum. biz türklerin çoğunun kukusu latino model. istediği kadar sıfır olsun yine çocuk gibi görünmez.

2 kasım 2021 00:10

7. Evet oldu, epilasyona gitme diye yalvaran bile oldu.

2 kasım 2021 00:33

8. A8 biraz daha acar misin? vallahi merak ettim sebep olarak ne dediler?

2 kasım 2021 01:11

9. benim esim sevmiyor degil ama killi hali dururken asla tercih etmeyecegini soyluyor, ne zaman killi olsam yuz kat daha fazla yukseliyor adam zaten ben de anliyorum farki.

onun disinda yillar once ben 18 yasindayken genital bolgem icin lazere gitmeye baslamistim (gizlinot: memnun kalmayip birakmistim o yuzden killiyim su an :d) ve komsu kadin “kiz niye bu kadar erken yasta lazere gidiyorsun, belki kocan killi sevecek ileride sorun cikmasin” demisti hahahdjsjjs. Annemler falan cok garipsemisti killi seven de mi varmis diye :d patavatsiz bir yorumdu ama kadinin dedigi tuttu valla.

Ayni evde yasayinca ister istemez killi da kilsiz da olunuyor zaten ama biz daha sevgiliyken ayni evde yasamiyorduk, dolayisiyla bulusmalara gidecegimde ekstra ozenli olup kil olmamasina dikkat ediyordum ama adam lutfen bana gelirken killarini alma diye rica etmisti yani.

2 kasım 2021 03:15

10. Bir sevgilim hafif kıllı olmasının daha seksi durduğunu söylemişti. Bir diğeri de pürüzsüz çok daha iyi olduğunu. Umarim kıllı seven bir eşim olur inş

2 kasım 2021 07:32