kafanın tam tepesinde bebek saçı olur mu?

arkadaşlar ben yeni fark ettim, kafamın tam tepesinin altlarında kısa kısa saçlar var. onlar yeni çıkmış bebek saçı mı oluyor, yoksa saçım mı kopmuş ? koptuysa neden kopmuş olabilir ki? saçlarımı boyamıyorum. fön makinesiyle fön , bazen de sadece uçlara maşa yaparım.

1. Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Saç açtırma işlemi yaptırmadım zaten hiç boyamıyorum saçlarımı, kendi rengini kullanıyorum. Saçlarım çok uzun, kafamın tepesinde uzun saçların alt kısmında kısa saçlar görünce saçımın koptuğunu düşündüm. hala bebek saçı mı yoksa kopmuş saç mı anlayamadım. Yeni fark ettim üstelik. Bundan bir ay önce bir kuaförde fön çektirmiştim, çok yüksek ısıda ve çekiştire çekiştire fön çekti. Kulağım kıpkırmızı olmuştu fönün sıcaklığından. O yüzden endişelendim, fön çekerken saçımı mı kopardılar diye ama fönden saç kopmaz herhalde :/ o kısa saçlar ince ve yumuşak evet.

2 şubat 2018 13:59

2. kafamda yuzlerce yeni cikan sac teli var hepsi de kendi sac tellerim gibi kalin ve koyu renkli. islem gormemis saclarinizin kopma olasiligi yok bence yeni saciniz cikiyor masallah :)

2 şubat 2018 14:17