kahkul keseyim dedim ibiş gibi oldum? ne zaman uzar bu:(?
kizlar alnımda 4 cmlik saç var şu an. çok pişmanım çookk.
hızlı uzamasi icin ne yapmam lazım :(((
cevaplar
Allahım ben ne kadar salağım. Ne güzel uzun saclarim vardı. Ben ne yaptımmmm. :(((
Tek tesellim evde olmam. Ama aynaya da bakamayacağım herhalfe:/
19 eylül 2020 17:55
bu hataya ben de düştüm ve sanki bütün saçım uzarken kahkül aynı yerinde duruyo gibi geliyor :D
19 eylül 2020 17:56
Yaa üzülmeyin süslüler, benim çok hoş bulduğum ibiş modelleri var kahkül olarak, tarz buluyorum bazı ibişlikleri. O kadar da kötü değildir belki.
19 eylül 2020 17:56
Çam terebentin + hint yağı karışımı yapıp saçınızda 2 saat bekletin sonra da şampuanla yıkayın. Baya hızlı uzatıyor.
19 eylül 2020 18:01
A5 zalımsın
A6 cam terebentin işe yararsa hemen alıyorum o zaman süslü
Kahkul pismanliktir+188384949494
19 eylül 2020 18:15
Süslü saçınız kuruysa tek başına kullanmayın çam terebentini. Dediğim gibi hint yağı ile karıştırısanız daha etkili olur
19 eylül 2020 18:29
kakul kesip aşırı memnun kalan bi benim galiba :d süslü üzülmeeeeee revox muydu bir şampuan vardı o bayağı hızlı uzatıyor. bir de cam terebentin. ama kurutuyor. ben şampuanımın içine koymuştum ama sen başka bir yağla açıp sürüp br gece bekletebilirsin. gerçekten hemmmmen uzar canını sıkma <333
19 eylül 2020 18:33
Cok sağ olun süslüler. Hayır bir de saçım düz dalgalı arasıydi, ona güvenerek kestim. Kestiğim saç anında kıvrıldı dalgalı oldu. Minicik kaldı of off