kahkul keseyim dedim ibiş gibi oldum? ne zaman uzar bu:(?

kizlar alnımda 4 cmlik saç var şu an. çok pişmanım çookk. hızlı uzamasi icin ne yapmam lazım :(((

1. Allahım ben ne kadar salağım. Ne güzel uzun saclarim vardı. Ben ne yaptımmmm. :(((

Tek tesellim evde olmam. Ama aynaya da bakamayacağım herhalfe:/

19 eylül 2020 17:55

2. bu hataya ben de düştüm ve sanki bütün saçım uzarken kahkül aynı yerinde duruyo gibi geliyor :D

19 eylül 2020 17:56

3. Yaa üzülmeyin süslüler, benim çok hoş bulduğum ibiş modelleri var kahkül olarak, tarz buluyorum bazı ibişlikleri. O kadar da kötü değildir belki.

19 eylül 2020 17:56

4. Çam terebentin + hint yağı karışımı yapıp saçınızda 2 saat bekletin sonra da şampuanla yıkayın. Baya hızlı uzatıyor.

19 eylül 2020 18:01

5. A5 zalımsın

A6 cam terebentin işe yararsa hemen alıyorum o zaman süslü

Kahkul pismanliktir+188384949494

19 eylül 2020 18:15

6. Süslü saçınız kuruysa tek başına kullanmayın çam terebentini. Dediğim gibi hint yağı ile karıştırısanız daha etkili olur

19 eylül 2020 18:29

7. kakul kesip aşırı memnun kalan bi benim galiba :d süslü üzülmeeeeee revox muydu bir şampuan vardı o bayağı hızlı uzatıyor. bir de cam terebentin. ama kurutuyor. ben şampuanımın içine koymuştum ama sen başka bir yağla açıp sürüp br gece bekletebilirsin. gerçekten hemmmmen uzar canını sıkma <333

19 eylül 2020 18:33

8. Cok sağ olun süslüler. Hayır bir de saçım düz dalgalı arasıydi, ona güvenerek kestim. Kestiğim saç anında kıvrıldı dalgalı oldu. Minicik kaldı of off

19 eylül 2020 18:46

9. Sinameki kürü de saç uzatmada çok etkili süslü